La Nou de Berguedà - Vilada

Preciosa, variada i completa travessa pel Berguedà, entre el santuari de la Mare de Déu de Lurda (La Nou de Berguedà) i Vilada, pujant al cim del Sobrepuny, de 1656 m d'alçària i inclòs a la llista dels 100 cims de la FECC. La baixada del cim la farem per les collades de Picamill i la Creu de Rosset.

És una travessa fantàstica, d'una dotzena de quilometres, però variada i intensa, sense dificultat tècnica, ja que no hi ha passos complicats, però si amb desnivell i algun pendent fort per arribar al cim.

Característiques de la sortida

  • Lloc i hora de sortida: Al Centre Cultural a les 7.00 h del matí.
  • Durada prevista de marxa: 7-8 h aproximadament. Inclou parades
  • Distància a recórrer: 12,120 km
  • Desnivells: +860 / -934 Mts
  • Dificultat: MODERADA, No presenta dificultat tècnica, més enllà del pendent i del desnivell. La qualifiquem com dificultat moderada, ja que amb aquest desnivell no ho podem posar com a fàcil, més que res per no confondre a persones poc iniciades
    Consells específics: Esmorzar i dinar de motxilla, aigua, roba d ́abric, protecció per a la pluja i el vent, calçat adequat per marxar per muntanya, pals.
  • Inscripcions: al formulari adjunt o al punt d’atenció al soci del CET cada dia feiner de 18.00 a 21.00 h
  • Preus: 20€ els socis. Els no socis caldrà que es facin socis provadors (+10 €)
  • Assegurança : Per participar en aquesta activitat cal que tingueu la llicència federativa. En cas contrari ,heu de contractar l ́assegurança temporal en el moment de fer la inscripció.
  • Transport: En autocar.
  • Dades de contacte: Pep Mas (609 746 214 , pepmas7@gmail.com
  • Vocals : Roser Roura i Pep Mas

Subscriu-te al butlletí

Rebràs un correu setmanal amb l'agenda d'activitats

Fent ús d'aquest formulari, accepto la Política de Privacitat del Centre Excursionista de Terrassa.

Aquest lloc web utilitza cookies de tercers amb la finalitat de realitzar tasques d'anàlisi. L'accés i ús del lloc web implica la seva acceptació. Per canviar les teves preferències o ampliar la informació, pot accedir a la nostra Política de Cookies