Càpsula formativa 'Bàsica de muntanya per a cecs i guies'

El proper dissabte 28 de setembre organitzem una jornada de formació bàsica per millorar el nostre accés a la muntanya. Impartida per un instructor de la FEEC, es tractaran els següents aspectes:

  • Material i equipament
  • Tècniques de progressió per muntanya
  • Seguretat
  • Educació alimentària

Activitat gratuïta, adreçada especialment al col·lectiu de la secció de muntanya inclusiva del CET, donat que hi ha un nombre màxim d’assistents (30), es donarà preferència a totes aquelles persones de la nostra secció que tenen ceguesa i/o sordceguesa (els reservarem plaça d’inscripció). Aquesta càpsula formativa també és oberta a totes aquelles persones que han fet de guia amb nosaltres en alguna ocasió, i també tindran prioritat aquells guies més recurrents.

El curs s’impartirà a les instal·lacions del CET. La sessió serà eminentment teòrica, tot i que es disposarà de material perquè es pugui conèixer amb detall i tocar. Es farà alguna petita pràctica dins de les mateixes instal·lacions.

Horaris

  • Inici matí: 9:00 del matí
  • Descans: 10:30, aprofitarem per esmorzar
  • Final matí: 14:00h
  • Inici tarda: 16:00h
  • Final tarda: 19:00h aproximat

Inscripció i contacte

Cal fer INSCRIPCIÓ obligatòria per a tothom, i en el moment que s’esgotin les places indicades es tancaran les inscripcions, podent-se quedar en llista d’espera per si hi ha alguna baixa de darrera hora.

Contacte: Xavi Heras (tel 616 453916) o fxhcfxhc60@gmail.com

 

Activitats relacionades

Actualitat

12/12/2024

Eduard Vives fa una donació a la biblioteca i arxiu del CET

Subscriu-te al butlletí

Rebràs un correu setmanal amb l'agenda d'activitats

Fent ús d'aquest formulari, accepto la Política de Privacitat del Centre Excursionista de Terrassa.

Aquest lloc web utilitza cookies de tercers amb la finalitat de realitzar tasques d'anàlisi. L'accés i ús del lloc web implica la seva acceptació. Per canviar les teves preferències o ampliar la informació, pot accedir a la nostra Política de Cookies