PROJECCIÓ · LLUM I LLIBERTAT 🗓

Dimarts, 17 de maig a les 20.00 h al cinema Catalunya

La nit del 30 de setembre al 1r d’octubre de 2019, més de 500 escaladors de tot Catalunya es van enfilar a 131 agulles o cims de Montserrat i van mantenir encesos 131 farells tota la nit. 131 agulles, 131 farells, 131 molt honarables Presidents que la Generalitat de Catalunya ha tingut al llarg de la seva història.

Aquesta acció, que va ser possible gràcies a un munt de col·laboracions particulars i d’entitats com la nostra pretenia reivindicar l’esperit del 1r d’octubre, el resultat del referèndum i fer ben visible que el conflicte entre Catalunya i Espanya continua ben viu. Una vegada més l’art, en aquest cas una intervenció artistica a la natura, va servir per fer evidents les mancances en el respecte als drets fonamentals.

Gràcies a la col·laboració de centenars de fotògrafs, periodistes i videògrafs de tot el país es va poder fer el documental que el próxim 17 de maig el Centre Excursionista de Terrassa i Miyons de Terrassa projectarem al cinema Catalunya de Terrassa, amb la col·laboració d’Assemblea, Ónmium i la FEEC.

Preu de l’entrada: 2€

Scheduled Altres activitats >Pròximes