EXTRAESCOLAR NATURA I ESPORT 2021-2022 🗓

Atenció!

Per als dimarts: només queden 8 places lliures

Per als divendres: només queden 13 places lliures

El Centre Excursionista de Terrassa ofereix aquesta activitat extraescolar amb l’objectiu d’apropar als vostres fills els coneixements del medi natural, el respecte per l’entorn i, també, per oferir una alternativa a l’oci convencional.

L’activitat vol transmetre als participants els valors que són l’essència dels esports de muntanya (esforç, solidaritat, col·laboració, pertinença a un equip, sentit crític, etc) a través d’activitats molt variades relacionades amb la natura.

Des del Centre Excursionista volem fer èmfasi en els tallers i activitats a la natura. Els vostres fills i filles es troben a la infantesa, un moment perfecte per a l’aprenentatge dels hàbits de conducta i el respecte al medi natural d’una manera divertida.

L’entitat ha programat una gran varietat d’activitats per anar ensenyant diferents temes a mesura que avanci el curs i s’anirà combinant amb jocs d’orientació, escalada al rocòdrom, lleure, activitats esportives de diferents temàtiques, combinades amb tallers sobre el reciclatge, coneixement de la flora i la fauna, manualitats de ciències naturals i activitats estacionals de tardor, hivern, primavera i estiu.

L’extraescolar de natura i esport és la millor proposta per descobrir i ampliar coneixements d’una manera divertida, de la mà dels nostres monitors i monitores, titulades i grans coneixedores del parc natural i de la relació amb el medi que ens envolta.

L’activitat es durà a terme tots els dimarts i divendres de 17.00 a 18.30 h al Centre Excursionista de Terrassa. La seu social del CET (carrer de Sant Llorenç, 10) serà el punt de partida, on es faran les entrades i recollides dels infants i on és desenvoluparan els diferents tallers, jocs o escalada al rocòdrom, entre d’altres. També s’utilitzaran espais exteriors per a les activitats que ho requereixin, com els jocs multiesportius, tallers de grans dimensions, orientació i altres activitats de lleure.

S’obre la inscripció a 24 places per a infants entre 5 i 12 anys (nascuts entre els anys 2009 i 2016, ambdós inclosos).

 • L’activitat té una durada d’una hora i mitja, de 17.00 a 18.30 h, els dimarts i els divendres.
 • Es podrà escollir la participació d’un dia o dos dies setmanals.
 • Preus:
  • Preu mensual 1 dia a la setmana: 23 €
  • Preu mensual 2 dies a la setmana: 35 €
 • Els no socis de l’entitat hauran de sumar un import inicial de 30 € que correspon la quota anual de soci del CETerrassa, que es pot fraccionar.
 • Començarem el pròxim 28 de setembre i es farà tots els dimarts i divendres, excepte els festius, d’octubre a juny (s’enviarà el calendari a tots els interessats)
 • Reunió informativa amb els pares, mares o tutors: dimecres 22 de setembre a les 19.30 h
 • Informació de pagament
  • Primer pagament, a través del formulari adjunts, correspondrà al mes d’octubre i servirà com a reserva de plaça
  • Els següents pagaments seran domiciliats entres els dies 5 i 10 dels mesos de  novembre a juny. ( El preu de l’extraescolar es de 207€ anuals 1 dia/setmana i 315€ anuals 2 dies/setmana  i es domicilia en 9 mensualitats de 23€ o 35€)
  • També es pot fer un pagament únic anual corresponent als 9 mesos a secretaria del CET. (aquesta opció facilita la tasca de secretaria de l’entitat)

Si teniu algun dubte, ens el podeu fer arribar al correu:

cetextraescolars@gmail.com

t

Inscripció:

->
Scheduled Històric