Infantil i JuvenilMolt destacats

EXTRAESCOLAR NATURA I ESPORT 2021-2022 🗓

El Centre Excursionista de Terrassa ofereix aquesta activitat extraescolar amb l’objectiu d’apropar als vostres fills els coneixements del medi natural, el respecte per l’entorn i, també, per oferir una alternativa a l’oci convencional.

L’activitat vol transmetre als participants els valors que són l’essència dels esports de muntanya (esforç, solidaritat, col·laboració, pertinença a un equip, sentit crític, etc) a través d’activitats molt variades relacionades amb la natura.

Des del Centre Excursionista volem fer èmfasi en els tallers i activitats a la natura. Els vostres fills i filles es troben a la infantesa, un moment perfecte per a l’aprenentatge dels hàbits de conducta i el respecte al medi natural d’una manera divertida.

L’entitat ha programat una gran varietat d’activitats per anar ensenyant diferents temes a mesura que avanci el curs i s’anirà combinant amb jocs d’orientació, escalada al rocòdrom, lleure, activitats esportives de diferents temàtiques, combinades amb tallers sobre el reciclatge, coneixement de la flora i la fauna, manualitats de ciències naturals i activitats estacionals de tardor, hivern, primavera i estiu.

L’extraescolar de natura i esport és la millor proposta per descobrir i ampliar coneixements d’una manera divertida, de la mà dels nostres monitors i monitores, titulades i grans coneixedores del parc natural i de la relació amb el medi que ens envolta.

L’activitat es durà a terme tots els dimarts i divendres de 17.00 a 18.30 h al Centre Excursionista de Terrassa. La seu social del CET (carrer de Sant Llorenç, 10) serà el punt de partida, on es faran les entrades i recollides dels infants i on és desenvoluparan els diferents tallers, jocs o escalada al rocòdrom, entre d’altres. També s’utilitzaran espais exteriors per a les activitats que ho requereixin, com els jocs multiesportius, tallers de grans dimensions, orientació i altres activitats de lleure.

S’obre la inscripció a 24 places per a infants entre 5 i 12 anys (nascuts entre els anys 2009 i 2016, ambdós inclosos).

 • L’activitat té una durada d’una hora i mitja, de 17 a 18.30 h, els dimarts i els divendres.
 • Es podrà escollir la participació d’un dia o dos dies setmanals.
 • Preus:
  • Preu mensual 1 dia a la setmana: 23 €
  • Preu mensual 2 dies a la setmana: 35 €
 • Els no socis de l’entitat hauran de sumar un import inicial de 30 € que correspon la quota anual de soci del CETerrassa, que es pot fraccionar.
 • Començarem el pròxim 28 de setembre i es farà tots els dimarts i divendres, excepte els festius, d’octubre a juny (s’enviarà el calendari a tots els interessats)
 • Informació de pagament
  • Primer pagament, a través del formulari adjunts, correspondrà al mes d’octubre i servirà com a reserva de plaça
  • Els següents pagaments seran domiciliats entres els dies 5 i 10 dels mesos de  novembre a juny. ( El preu de l’extraescolar es de 207€ anuals 1 dia/setmana i 315€ anuals 2 dies/setmana  i es domicilia en 9 mensualitats de 23€ o 35€)
  • També es pot fer un pagament únic anual corresponent als 9 mesos a secretaria del CET. (aquesta opció facilita la tasca de secretaria de l’entitat)

Si teniu algun dubte, ens el podeu fer arribar al correu:

direcciotecnica@ce-terrassa.cat

Inscripció:

->
Scheduled ical Google outlook Infantil i Juvenil Molt destacats