EXPOSICIONS · LES AQUAREL·LES D’ARIADNA SIMÓ 🗓

de l’11 al 29 de gener

Aquesta exposició es un recull de les obres creades per formar i inspirar als meus alumnes. Fruit de les classes en  directe i les mostres per al meu taller. També hi trobareu alguns exemples de retrats per encàrrec i creacions pròpies, lligades a moments especials de la meva vida, com les il·lustracions infantils per als meus fills. 

Espero que gaudiu de la meva pinzellada simple i sense pretensions, que només busca inspirar i omplir els ulls amb una mica de bellesa i color.

Ariadna Simó

Artista i docent, col·leccionista de coses boniques, inquieta i creativa. La meva vida gira al voltant de la il·lusió de crear, veure les meves mans tacades de pintura i observar les coses prescindibles, però importants.

Amb taller a Terrassa, tinc formació en belles arts, ceràmica i escultura. Treballo l’art en les seves diferents vessants, des de la docència a la part empresarial, mitjançant la col·laboració amb diverses marques y empreses del sector.

Inauguració de l’exposició: dilluns, 11 de gener a les 19.30 h 

Scheduled Històric