Exposicions

EXPOSICIONS · JAUME ROSELL I VIVES 🗓

Del 31 de maig al 2 de juliol

En aquesta ocasió he intentat expressar , mitjançant l’aquarel·la, la diversitat de paisatges que tenim en el nostre país per a poder fer excursions i sortides de tot tipus.

Jaume Rosell i Vives · Aquarel·lista , il·lustrador

Nascut a Barcelona l’any 1959. Resident a Terrassa des de 1979.

Recordo que de molt petit sempre tenia un llapis i un paper per dibuixar. Regalava els meus dibuixos a familiars i coneguts. Fins que als deu anys vaig fer la meva primera «exposició-concurs» col·lectiva: un dibuix dels castellers del Vendrell acolorits amb ceres, guanyant el primer premi: uns llapis de colors i l’edició del meu dibuix a la portada de la revista “L’INFANTIL” (núm. 143).

He fet exposició a l’arxiu Tobella, a Terrassa. A la sala d’exposicions de Creixell (Tarragona), al Centre d’exposicions «escoles velles» i al Taller de cal Travesseres, de Bellver de Cerdanya (Lleida). Exposicions col·lectives al Centre Excursionista de Terrassa i a Els Amics de les Arts a Terrassa.

Actualment faig tallers de dibuix i pintura per animar, a nens, joves i grans, a dibuixar i pintar. Acostumo a sortir per Terrassa i rodalies a dibuixar «in situ» amb els Urban Sketcher de Terrassa

Inauguració de l’exposició: dilluns, 31 de maig a les 19.00 h

Scheduled ical Google outlook Exposicions