Ciències naturalsExposicionsFotografiaPròximes

EXPOSICIONS · CRISTALLS 🗓

Del 29 de març al 30 d’abril

Aquesta exposició va sorgir per la necessitat de tenir catalogada la col·lecció de minerals que ha anat creixent al llarg dels anys. A mida que anàvem fent noves fotos vàrem sentir la necessitat de fer-ne una exposició ja que calia donar a conèixer aquest món tant fascinant i que gairebé sempre ha passat totalment desapercebut.

Fa més de dos anys que vàrem començar el projecte i ara, a dia d´avui, s´han fet més de 3000 fotografies, tant a nivell general de cada mineral, com en detall de les seves múltiples particularitats. La nostra pretensió no es altra que la de mostrar-vos el món mineral des de noves perspectives, visions i enfocaments. Cada peça es un petit miracle de la natura amb infinitat de formes geomètriques, varietat de colors, textures i fins i tot combinacions impossibles de matèria.

La diversitat de formes, el cromatisme, l’opacitat o bé la transparència fan que la seva contemplació sigui un moment únic… màgic !

Com que nosaltres hem gaudit de l´experiència, volem compartir aquesta mateixa sensació amb tots vosaltres, els nostres amics.

Som-hi!

Us hi esperem!

Ramon i Jordi

Inauguració de l´exposició: dilluns, 29 de març a les 19.00 h.

Per tal de preservar les mesures Covid-19, al marge de les normes ja habituals, farem una inauguració rotativa i continuada en relació a l’aforament de la sala d´exposicions.

Scheduled Ciències naturals Exposicions Fotografia Pròximes