Uncategorized

CURS MONITOR EXCURSIONISME 🗓

Del 5 al 28 de febrer

L’Àrea de Formació de la FEEC ha arribat a un acord amb el Centre Excursionista de Terrassa per convocar un curs de Monitors d’Excursionisme d’Entitat per al proper mes de febrer de 2021.

La figura del monitor és la que dóna suport a la dinamització de les activitats que organitzen les entitats excursionistes i, a la vegada, promou les diverses activitats de muntanya que s’hi organitzen. A més, és el primer pas per ser formador benèvol mitjançant la titulació d’instructor de l’especialitat.

Aquest curs va dirigit a tots aquells que vulguin realitzar aquestes tasques a les entitats i clubs excursionistes adherits a la FEEC i que ja hagin superat les proves d’accés al curs. L’objectiu és transmetre coneixements tècnics i de seguretat per poder donar aquest suport a les activitats i a la vegada treballar eines de comunicació i per a la dinamització de grups. Caldrà tenir la llicència federativa de la FEEC 2021.

Informació pràctica:

  • Places: hi ha un màxim de 24 places i el mínim per fer el curs és de 12 inscrits.
  • Lloc: les sessions teòriques seran al Centre Excursionista de Terrassa i les sortides pràctiques al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt.
  • Preu d’inscripció a les proves d’accès: 30 €
  • Preu d’inscripció al curs: 180 € (el preu no inclou els desplaçaments ni les dietes).

Calendari:

Inscripció:

Scheduled Uncategorized