Cultura

Us convidem a formar part de les noves corals del CET: la juvenil, adreçada a joves fins a 15 anys, i la d’adults, a partir de 16 anys i sense límit d’edat.
...més...
A causa de la incertesa causada per la pandèmia COVID-19, l’equip de Cultura vol informar a les persones interessades en les nostres activitats que continuem treballant en l’organització de conferències, tertúlies i presentacions, però que no les portarem a terme fins que la situació s’hagi normalitzat o hi hagi unes directrius clares de com s’han de realitzar aquest tipus d’activitats. Demanem disculpes pels inconvenients que aquesta situació us pugui comportar i esperem poder retrobar-nos a la sala Àngel Casanovas el més aviat possible. Equip organitzador de Cultura
...més...
Dijous, 29 d'abril a les 19.30 h Hi intervindran: Jaume Aulet, professor quelònid i dermoquèlidAntònia Carré-Pons , escriptora camaleònicaAntoni Dalmases, sabadellenc sauri Moderador : Salvador Comelles, poeta rèptil A causa de les limitacions a l'aforament que ens imposen les autoritats sanitàries cal inscriure's a la taula rodona Inscripció:
...més...