CULTURA · PRESENTACIÓ 6a SETMANA DE JOCS AL CARRER 🗓

Dimecres, 15 de juny a les 18.30 h

Ens complau informar-vos que des de Terrassenca de Jocs – VADEJOC estem treballant en l’organització de la 6a. Setmana de jocs al carrer que tindrà lloc a la Plaça Vapor Ventalló de Terrassa del 5 al 9 de setembre de 2022 amb algunes novetats importants.

En aquesta edició i després de dos anys de restriccions per la Covid, esperem poder gaudir àmpliament del ventall de jocs , contes, exposicions i tallers que proposem.

En les edicions anteriors hi han participat activament entitats culturals de Terrassa com ara: El Centre Cultural el Social, el Drac de Terrassa, el Ball d’en Serrallonga, el Centre de Normalització Lingüística, Prodis, l’Associació Stas Tarat, entre d’altres. Sempre en relació a les temàtiques de cada edició.

L’exposició que mostrarem a la sala Salvador Alavedra d’Amics de les Arts i Joventuts Musicals, del 3 al 18 de setembre anirà a càrrec d’en Jordi Climent, editor de la revista “món aualé”.

Aquest any tenim alhora la satisfacció de poder comptar amb la col·laboració del Museu Marítim de Barcelona i el Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya de la nostra ciutat, per poder mostrar l’exposició: “Mestres d’aixa de butxaca”.

Per tal de donar a conèixer el contingut de l’edició d’enguany, ens complau convidar-vos a la roda de premsa que tindrà lloc el dimecres 15 de juny a dos quarts de set de la tarda al Centre Excursionista de Terrassa. A La taula de presentació comptarem amb representants de l’Ajuntament de Terrassa, de les entitats que configuren VADEJOC (Centre Excursionista, Amics de les Arts i Joventuts Musicals i Ass. Vet Aquí Que) i del MNACTEC.

Scheduled Històric