Canal de Telegram d’informació de l’entitat

Adaptant-nos a les noves tecnologies, hem creat un canal de Telegram per fer-vos arribar informació puntual i directa de les nostres activitats o altres qüestions que ens semblin rellevants.

La utilització del canal s’anirà adaptant a les necessitats i a les demandes de les persones que l’utilitzin. De moment, en aquesta fase inicial, s’enviarà només un missatges setmanal amb les activitats de la setmana i un enllaç a l’agenda.

Si hi esteu interessats, només heu de seguir les següents instruccions:

  1. Instal·lar, si no l’hi teniu ja, l’aplicació Telegram al vostre telèfon mòbil. Podeu fer-ho des de la botiga d’aplicacions del vostre sistema.
  2. Fer-la operativa: l’haureu d’executar per 1a vegada i seguir les instruccions que us aniran apareixent per pantalla. Són molt senzilles.
  3. Accedir, des del vostre telèfon mòbil, al següent enllaç: https://t.me/CETSetmanal
  4. Clicar el botó verd que diu “View Channel” (pot ser que ho tingueu en algun altre idioma). Aquest botó activarà laplicació Telegram i us demanarà que us ajunteu al canal.
  5. Clicar el botó que us sortirà a la part baixa de la pantalla, dins de l’aplicació Telegram, i que dirà “Join” (també és possible que us ho digui en algun altre idioma.

I aixó és tot! Ja sereu dins del canal Telegram del Centre Excursionista de Terrassa. Benvinguts!