CAMPAMENT BASE CAMP 2022 🗓

Setmana d’Alta Muntanya

Ja són els campaments d’estiu del curs d’excursionisme!

Des del curs d’excursionisme us volem fer arribar Curset Base Camp: Setmana d’alta muntanya; un projecte d’activitat de lleure pel període d’estiu dirigit a joves nascuts del 2006 al 2010. Aquests campaments pretenen ser una continuació de la iniciativa del CET d’oferir activitats per a joves durant el mes de juliol ampliant les activitats i el rang d’edats ofertades.

La iniciativa es presenta com una alternativa a les colònies convencionals, introduint els joves al món de l’alta muntanya a través d’una travessa de 7 dies al cor dels Pirineus i realitzant activitats que passen des de l’excursionisme i l’escalada, fins a jocs de lleure i formació en muntanya, així com tots els valors que aquesta
comporta.

Informació pràctica

 • Dates: Del dissabte 23 al divendres 29 de juliol de 2022.
 • Edats: nascuts/des del 2006 al 2010.
 • Places: 20 nois/es.
 • Lloc: Travessa pel Pallars Sobirà (Tavascan – Cerbí).

Activitats

Ruta pel Pirineu Català a mode de travessa amb inici a Tavascan i arribada al poble de Cerbí. Passarem per l’estany i pic de Certascan, parada al càmping de Graus (on es realitzaran activitats com escalada, tallers, etc.) i continuació cap al Mont-Roig, estany de la Gola i arribada a Cerbí.

Calendari d’inscripcions

La proposta està oberta a joves nascuts del 2006 al 2010 tant socis com no socis del CET i les places són de 20 participants, per les limitacions que imposa la pròpia naturalesa de la proposta. S’obrirà un primer període d’inscripció amb preferència per a nois/es del Curs d’Excursionisme del mateix any i socis del CET. En un segon període, a tot el públic. A continuació detallem les dates específiques:

 • Dimarts 19 d’abril, 21.00 h: reunió informativa dirigida a pares i participants.
 • Dimarts 19 d’abril: obertura període d’inscripcions per a participants del curs d’excursionisme i socis del CET.
 • Dimarts 26 d’abril: obertura període d’inscripcions per a tot el públic.

Us podreu inscriure a Curset Base Camp: Setmana d’alta muntanya omplint el full de sol·licitud que us lliuraran a Secretaria del CET, on l’haureu de retornar dins del termini especificat (19/04-17/05). Els horaris són de dilluns a divendres de 18 a 21 h i per a qualsevol dubte podeu contactar al telèfon 93 788 30 30 dins del mateix horari.

Preus i pagament

El preu dels campaments és de 295 €. Caldrà fer un primer pagament de 150 € en fer la inscripció. Pel que fa al segon pagament, més endavant ja s’especificaran les dates límit per fer-lo.

Per qualsevol dubte us animem a assistir a la reunió informativa del dimarts 19 d’abril a les 21h al CET (C/ Sant Llorenç, 10) i no dubteu en contactar aquest mateix correu electrònic pel que calgui.

Salut i muntanya!

Cal llegir amb atenció les següents normes abans de formalitzar la inscripció:

 • El/la cursetista es compromet a seguir les indicacions dels monitors.
 • El/la cursetista seguirà les normes de seguretat orals o escrites que els responsables del curs estableixin, alliberant-los de tota responsabilitat de danys o d’accident per imprudència d’aquests. El CET no es farà responsable dels perjudicis que pugui ocasionar el/la cursetista al no seguir les indicacions del monitor.
 • Qualsevol cursetista que no segueixi les normes de convivència, respecti la natura o presenti poc interès per les matèries del curs serà exclòs si la direcció ho considera oportú.
 • La direcció del curs es reserva el dret d’efectuar canvis i modificacions si ho considera adient.
 • En cas de ser necessària una hospitalització de més de 12 hores, per tal de no interferir en la dinàmica del grup, caldrà venir a recollir el/la cursetista.
 • En formalitzar la inscripció cal adjuntar-hi una fotografia de carnet, una fotocòpia del carnet d’identitat, una del carnet de la seguretat social de nivell estatal, i una del carnet de la FEEC.

Inscripció:

Scheduled Històric