ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA 🗓

Dimarts, 13 d’abril a les 19.00 h

On?

Des del dilluns, 15 de març, estan permeses les conferències, projeccions i presentacions en espais tancats, sempre que es respectin les condicions aprovades pel PROCICAT. Una d’aquests condicions és la limitació de l’aforament al 50%.

Considerem que en aquesta Assemblea ordinària es tractaran temes de gran importància per al present i el futur de la nostra entitat i volem facilitar la participació al màxim de persones associades al Centre Excursionista. Per aquest motiu es farà a la sala gran del Cinema Catalunya que té un aforament de 190 persones respectant les limitacions aprovades.

A més, podreu participar-hi per via telemàtica prement el següent botó que, evidentment, no estarà actiu fins al dia de l’Assemblea.

Tant a l’entrada al cinema Catalunya com per via telemàtica es comprovarà la condició de soci o sòcia del Centre Excursionista de Terrassa

Ordre del dia

  1. Informació i aprovació, si escau, la petició per declarar el Centre Excursionista de Terrassa com a entitat d’utilitat pública
  2. Presentació i aprovació, si escau, dels comptes dels exercicis 2019 i 2020 i del pressupost per al 2021
  3. Informació i aprovació, si escau, sobre l’adquisició de part de la seu de l’Arxiu Tobella per ampliar la nostra seu social
  4. Resposta a les preguntes des assistents.

Funcionament

A causa de la situació excepcional causada per la COVID-19, aquesta assemblea tindrà un funcionament especial:

  1. Si tenim preguntes a fer sobre qualsevol d’aquests tres àmbits les haureu d’enviar per escrit al correu electrònic junta@ce-terrassa.cat o per Whatsapp al número 646 084 912 abans del 12 d’abril.
  2. Les preguntes que puguin sortir a partir de les presentacions es faran per escrit. Hi haurà papers i llapis a disposició dels assistents i persones que els facilitaran a qui ho necessiti.
  3. Les votacions, tant les dels assistents presencials, com del vot delegat, com de les persones que s’hi connectin per via telemàtica es faran a mà alçada

Delegació de vot

Considerem que les decisions que es prendran en aquesta assemblea són importants. És per aquest motiu que hem previst que pugueu delegar el vot en cas que no hi pugueu assistir. Per fer-ho hauríeu de descarregar el document adjunt i seguir les instruccions que hi trobareu.

El Centre Excursionista de Terrassa som tots els socis i les sòcies i l‘Assemblea és qui ha de prendre les decisions importants. Participar a l’assemblea ens dona la possibilitat de compartir les opinions referents als projectes que s’hi presenten. Us hi esperem!

Scheduled Històric