Històric

XERRADES DE FOTOGRAFIA ELEMENTAL de la mà de Virgili Vera

DIJOUS 12 DE MAIG DE 16:00 A 19:00

Els propers dijous 12 i 26 de maig seguirem les xerrades de Fotografia Elemental per Aficionats, dedicades, com fins ara, als ajustaments bàsics dels arxius Digitals i la seva transcendència estètica, coneixement de les possibilitats de les nostres càmeres, etc.

Virgili Vera seguirà les sessions de Xerrades de Fotografia Elemental dedicades aclarir el funcionament i configuració de la càmera – compacta o reflex – per fer-ne un ús més adient a cada situació i la seva relació amb la llum disponible. Es parlarà sobre criteris primaris de composició i de com expressar-se amb el llenguatge fotogràfic.

També es s’explicarà com aplicar els ajustaments bàsics a les imatges amb el mínim de temps. Se seguirà emprant l’aplicació ACDsee, versió anglesa-castellana, que cada interessat haurà de tenir instal·lada i en funcionament al seu ordinador, millor portàtil, per raons pràctiques.
També es seguiran comentant tècnicament les imatges que portin els assistents. Donada la diversitat d’ordinadors i sistemes operatius, i el caràcter gratuït de les xerrades, ni el CET. ni els organitzadors de les xerrades poden subministrar/instal·lar l’esmentada aplicació, però es facilitarà la drecera perquè cadascú l’aconsegueixi i la instal·li segons el seu criteri.

Dedicarem un temps breu a la Història de la Càmera fotogràfica dels darrers 100 anys i a l’evolució cap a la fotografia digital.

Les sessions es realitzaran al local del CET. els dijous de 16.00h a 19.00h.

DSCN0084wa (1)

IMG_096b_resizeIMG_3048ñññ

IMG_5590ñj_redimensionar

Rec2015_0110

Rocky Neck Corner, Gloucester, Ma. USA