Històric

Xerrades de Fotografia Elemental amb Virgili Vera

Dijous 24 de setembre

Acabat el període estiuenc, en Virgili Vera seguirà les sessions de Xerrades de Fotografia Elemental dedicades aclarir el funcionament i configuració de la càmera – compacta o reflex – per fer-ne un ús més adient a cada situació i la seva relació amb la llum disponible. Es parlarà sobre criteris primaris de composició i de com expressar-se amb el llenguatge fotogràfic.

També es s’explicarà com aplicar els ajustaments bàsics a les imatges amb el mínim de temps. Se seguirà emprant l’aplicació ACDsee, versió anglesa-castellana, que cada interessat haurà de tenir instal·lada i en funcionament al seu ordinador, millor portàtil, per raons pràctiques.
També es seguiran comentant tècnicament les imatges que portin els assistents. Donada la diversitat d’ordinadors i sistemes operatius, i el caràcter gratuït de les xerrades, ni el C.E.T. ni els organitzadors de les xerrades poden subministrar/instal·lar l’esmentada aplicació, però es facilitarà la drecera perquè cadascú l’aconsegueixi i la instal·li segons el seu criteri.

Dedicarem un temps breu a la Història de la Càmera fotogràfica dels darrers 100 anys i a l’evolució cap a la fotografia digital.

Les sessions es realitzaran al local del C.E.T. els dijous de 16.00h a 19.00h.
Dates: 24 setembre, 1-15-29 octubre i 5 de novembre.
A part de les xerrades, es faran dues sortides pràctiques, aprofitant exposicions que es faran a Barcelona i la tardor, que es concretaran pròximament.

Gloucester · Fotografia de Virgili Vera
Gloucester · Fotografia de Virgili Vera

One thought on “Xerrades de Fotografia Elemental amb Virgili Vera

Comments are closed.