Històric

Vallès Drac Race 🗓

12068407_1636692783255258_3812694890294447162_o

El Centre Excursionista de Terrassa pren el relleu d’aquest repte com a entitat organitzadora a partir de la seva 3a edició el 19 febrer del 2017 i després de deixar enrere 18 anys d’organització de la Duatló d’Alta Muntanya de Catalunya.

Es compta amb el suport institucional de l’Ajuntament de Terrassa i el recolzament dels ajuntaments de Matadepera, Castellar del Vallès, Sant Llorenç Savall i Mura, així com amb la implicació dels diferents agents implicats en quan a pas pel territori com a celebració d’un esdeveniment multitudinari (Diputació de Barcelona, Consorci de Turisme del Vallès Occidental, Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya, Associació de Propietaris Forestals, Protecció Civil, ADF, Bombers, i altres)

L’objectiu de Vallès Drac Race és la promoció del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac per a la pràctica esportiva i acostament a l’entorn natural, així com el posicionament en el mercat del turisme esportiu de Terrassa i els municipis de la comarca. A tal efecte es disposen 3 recorreguts per muntanya de 11, 24 i 48 km. que es senyalitzen, es supervisen i s’aprovisionen el dia del repte perquè el participant pugui gaudir-ne. També s’organitzen curses i activitats infantils de forma paral·lela.

La selecció del recorregut és un dels punts clau del repte lúdico-esportiu. Lluny de voler destacar per dissenyar un recorregut amb molts quilòmetres, la singularitat de les proves es troba en la qualitat del paisatge i en la selecció de camins i corriols tècnics i divertits per als participants. Des del CET volem mantenir aquesta manera d’entendre les curses per la muntanya. Qualitat per davant de quantitat.

Tant si ets soci com si no del CET, pots participar com a voluntari ajudant a l’organització en diferents nivells i rebràs a més un obsequi. Fes-nos arribar les teves dades a info@vallesdracrace.cat i t’informarem.

Tota la info a www.vallesdracrace.cat

Per a l’organització d’un esdeveniment com aquest fan falta més de 50 persones

S’ha convocat una reunió de voluntaris per al dia 11 de gener a les 20:00 a la seu del Centre Excursionista.

Comptem amb vosaltres!

flyer

Scheduled Històric

1 altra data:

Scheduled Històric