Històric

VALLÈS DRAC RACE 2019 🗓

Explica la llegenda que fa molt, molt de temps, un drac portat d’Àfrica va viure i créixer entre Santa Agnès i la cova del Drac a Sant Llorenç. La bèstia tenia atemorits als habitants del Vallès, devorant animals i pastors. Fins que va arribar a la comarca el comte Guifré, que va lluitar contra la bèstia. Ferit de mort el drac es va elevar i va fugir.

Pels camins del drac, hi competiran els participants de la Vallès Drac Race, fent d’aquest esdeveniment… un trail de llegenda!

La Vallés Drac Race, programada per al proper 17 de febrer de 2019 consisteix en tres proves de trail simultànies de diferent nivell i quilometratge. La cursa més exigent és la Vallès Drac Trail que té 48 km de recorregut i 2.200 metres de desnivell. En aquesta prova els corredors han de donar una volta sencera al Parc natural de Sant Llorenç del Munt. Enguany us presentem l’opció per Equips de relleu!

L’altre itinerari és la Half Drac Trail que enllaça Mura amb Terrassa. Fa un recorregut de 24 km i supera els 1.100 metres de desnivell. Un itinerari excel·lent per la serra de l’Obac fins a Terrassa amb vistes espectaculars de la cara nord de Montserrat. Sense cap dubt,e el drac va córrer per aquests camins.

La cursa popular Esquena del Drac, d’11 km i 350 m de desnivell, de menys exigència que les anteriors tanca l’oferta d’enguany. Està pensada per a aquells corredors amb ganes de iniciar-se a les curses de muntanya o pels ja més experimentats però amb caràcter més explosiu.

L’objetiu de la VDR19 és la promoció del Parc de Sant Llorenç per a la pràctica esportiva. El principal reclam dels itineraris de la VDR són els seus paisatges i el pas per diferents punts emblemàtics del parc natural, un paradís per els amants del trairunning.

A més, l’organització oferirà 4 curses infantils simultànies a les altres competicions, amb recorreguts d’entre 1,5 i 3 km i orientats a la practica esportiva dels mes menuts. Els recorreguts seran íntegrament per els camps del Pla del Bon Aire.

Escull el teu repte i inscriu-te per Nadal a Vallès Drac Race, un trail de llegenda…

Scheduled Històric