Històric

Un tresor anomenat aigua 🗓

Dijous, 5 d’octubre a les 19.30 h

L’aigua ens sembla un element molt abundant a la Terra, però ens hem preguntat d’on ve aquesta aigua? Com és que en disposem al nostre planeta? És tan abundant com ens sembla?

L’aigua és fonamental per a l’existència de l’home, però quanta de l’aigua que tenim és apropiada per al consum humà? En tenim prou? Hi ha aigua per a tots?
Avui parlarem d’aquest compost químic al que gairebé no donem importància, però que per a nosaltres resulta un veritable tresor.

A càrrec d’Àngel Massallé, expresident de l’Agrupació Astronòmica de Sabadell. Organitzador i coordinador d’expedicions per a la observació d’eclipsis de Sol, de visites als principals observatoris de tot el mon i de l’observació d’aurores. És membre del grup d’ocultacions d’estrelles per asteroides i de rasants d’estrelles per la Lluna.

Divulgador d’astronomia i comentarista de temes astronòmics a programes radiofònics i del programa DIVENDRES de TV3. Conferenciant habitual, ha impartit conferencies, a col·legis majors, agrupacions astronòmiques, congressos d’astronomia, a aules d’extensió universitària i a escoles, biblioteques, ateneus, centres culturals, cases de cultura, etc.

Aquest acte és obert a tothom i no cal inscripció prèvia

Scheduled Històric