Històric

“UN MÓN DIMINUT” DE XAVIER MARTÍNEZ 🗓

DILLUNS 30 DE MAIG A LES 19:30
un_mon_diminut_AL’any 2015 vaig compartir amb vosaltres “Un món de plomes” dedicada als ocells i és per a mi un plaer estar de nou al CET amb “Un món diminut”, exposició dedicada a l’increïble fotografia de natura anomenada macrofotografia o fotografia macro d’aproximació. Els ulls de les aranyes, els pèls d’una mosca, la textura i els colors dels líquens, tot un món diminut que per l’ull humà passen desapercebuts i que la fotografia macro ens desvetlla en tota la seva plenitud.

Els fotògrafs de natura tenim la sort d’intentar transmetre el nostre sentit conservacionista amb imatges, amb la finalitat de que els demes també estimin la natura i la respectin. Per mi tant important és una aranya com un trencalòs, i voldria que tant les imatges d’una o I’altre provoquessin sentiments igual de potents als espectadors doncs  tots els éssers vius es mereixen el nostre respecte i admiració.

La fotografia macro és molt exigent i més quan volem retratar invertebrats doncs depenem d’animals salvatges i es necessita molta paciència i perseverança. A més, patirem de condicions adverses com són la curta distància al subjecte, la poca profunditat de camp, obstacles naturals que ens taparan el millor punt de vista i el sempre present vent que ens mourà el subjecte o el seu suport. Si ho intenteu no us desanimeu, poder gaudir després de les imatges d’aquest món diminut val molt la pena. Espero que us agradi!

from to
Scheduled Històric