Històric

TURÓ DE L’HOME-LES AGUDES 🗓

DIUMENGE 29 DE MAIG
150719 Montseny - Turo¦ü de l'Home - Les Agudes 042En aquesta sortida ens acompanyarà en Manel Vives que, durant la caminada, ens anirà fent comentaris molt interessants sobre Botànica i Vegetació. Si el dia es clar gaudirem de bones vistes, es recomanable portar binocles. Deixarem els cotxes al pàrquing de la Font de Passavets, passada Sta. Fe. Agafarem inicialment el sender de petit recorregut, PR-C-208, i anirem pujant de forma moderada per l’avetosa. En un lloc apropiat pararem a fer un mos. Veurem el Pou del Comte, passarem per els Rocs Cremats i sortirem del bosc per arribar al coll Pregon. Una mica mes de pujada i serem al cim del Turó del Home, 1.706 mts d’altitud sobre el nivell del mar. Anirem fins Les Agudes per la carena, tram amb molt bona vista. Retornarem fins el Coll de Les Agudes i baixarem una altre vegada per dins del bosc fins la Font de Briançó on podem dinar. Després acabarem de baixar fins els cotxes.

FITXA TÈCNICA
Lloc i hora de trobada: Estació d’autobusos (Rambleta del Pare Alegre) a les 8:15 per organitzar cotxes i sortir a les 8:30h.
Durada prevista: 3h caminant.
Tornada als voltants de les 17:30h.
Distància: 10 km.
Desnivell: 650 m.
Dificultat: MITJA, per el desnivell, zona pedragosa.
Consells específics: roba d’abric, crema solar, esmorzar i dinar. Aigua suficient, botes de mitja canya. Impermeabe en cas de previsió de mal temps i bastons.
Preus: socis gratuït, no socis 5 euros.
Inscripcions: al punt d’atenció al soci del CET fins el dijous abans de la sortida.
Assegurança: cal tenir la llicència federativa. En cas contrari, heu de contractar l’assegurança temporal al punt d’atenció al soci (2 euros).
Transport: Cotxes particulars.
Vocal: Carles Llonch (633 306 703). matcllc@hotmail.com

Scheduled Històric