Històric

This is London 🗓

Del 3 al 26 de maig

De totes les ciutats del mon que he visitat, Londres és amb la que tinc més lligams i una de les que més em fascinen. Amb aquestes imatges intento mostrar una visió variada i personal dels monuments, edificis i algunes de les actituds de la gent que hi viu.

La meva passió per la fotografia ve ja de lluny. Als anys vuitanta, vaig formar part de l’agrupació Foto Club Terrassa, on em vaig introduir en aquest món tan apassionant. Actualment, formo part de la Agrupació Fotogràfica de Catalunya (Barcelona).

El senderisme i els viatges son altres de les meves aficions que han estat les fonts principals de la meva obra fotogràfica.

Espero que aquestes fotos us agradin i que us animeu a visitar aquesta ciutat, si és que encara no ho heu fet.

Inauguració el 3 de maig a les 19.30h

Scheduled Històric