Històric

SOTA TERRA A L’AVENC DE CAN TORRES

Diumenge 13 de març

Espeleologia_Foto d'Imma FerrerBen segur que els petits coneixermons ja esteu frisant per descobrir coses noves i viure emocionants aventures. Què s’amaga sota terra? Com s’han format aquests forats? Hi poden viure animals sempre envoltats de foscor i silenci? En aquesta sortida volem donar resposta a aquestes i d’altres preguntes referents al món subterrani, no tan conegut com el món exterior per la majoria de nosaltres, però igual de sorprenent i fascinant! No necessitem anar gaire lluny perquè aquí a prop, a Sant Llorenç del Munt, en tenim moltes, de coves i avencs. Per a aquesta sortida hem escollit l’avenc de Can Torres, “la cavitat de les dues boques”, de 19 metres de fondària. La gran dimensió d’una de les seves boques facilita la visibilitat i l’accés al seu interior. Us convertireu en autèntics exploradors de l’interior de la terra! No us ho podeu perdre!

FITXA TÈCNICA

Lloc i hora de trobada: Estació de servei Q8 (carretera de Matadepera) a les 9:00h del matí.
Durada prevista: tot el dia.
Dificultat: BAIXA.
Consells específics: roba vella i còmoda i guants per entrar a l’avenc. Esmorzar, dinar (opcional) i aigua. Imprescindible portar frontal i casc (si algú no en té el subministrarem nosaltres).
Inscripcions: al punt d’atenció al soci del CET i a través del web del CET www. ce-terrassa.cat.
Preus: Socis gratuït. No socis: pares gratuït i 5 euros els nens.
Assegurança: Tant adults com nens han de tenir la llicència/assegurança federativa. En cas contrari, heu de contractar l’assegurança temporal a Secretaria (5 euros).
Transport: Cotxes particulars.
Vocals: Ignasi Villarroya, Josep Bordas, Conchi Perez, Mercè Selga i Marta Sanllehi (666 976 453) coneixermon.cet@gmail.com