Històric

SORTIDA MENSUAL AL BOSC MADUR

DISSABTE 30 D’ABRIL

bosc madurLes persones que vau poder assistir a la III Jornada de Salut i Activitat Física el passat mes de novembre, vau poder descobrir la màgia i els beneficis d’alguns boscos centanaris, dels quals, lamentablement, en tenim molt pocs a Catalunya. En aquesta sortida, comptant amb el support d’Acció Natura i del seu màxim responsable, en Jaume Hidalgo, anirem a passejar per un d’aquests boscos amb propietats relaxants i curatives contrastades. La sortida tindrà un vessant més de descoberta i exploració que esportiu. No serà una caminada «canyera», sinó més aviat tranquil·la. Degut a les característiques de conservació d’aquests pocs boscos que tenim al territori, és possible que calgui limitar la sortida a un nombre determinat de persones. Tant bon punt ho sapiguem, ho comunicarem, juntament amb la resta d’informacions pertinents per a aquesta sortida.

FITXA TÈCNICA
Lloc i hora de sortida: Hotel Don Cándido 7:30 del matí. Tornada: sobre les 15 h.
Desplaçament: en cotxes particulars.
Desnivell: +200.
Recorregut: 10km.
Temps de marxa: 4h (comptant l’esmorzar).
Dificultat: BAIXA.
Preu: gratuït socis, 5 euros no socis.
Inscripcions: al punt d’atenció al soci del CET i a través del web del CET www.ce-terrassa.cat.
Recomanacions: portar roba i calçat segons previsions meteorològiques, pals de marxa nòrdica per caminar, esmorzar i beguda.
Molt important: Cal que tingueu la llicència/assegurança federativa. federativa. En cas contrari, heu de contractar l’assegurança temporal a Secretaria (2 euros per dia). Hi ha talonaris de 10 assegurances per 15 euros.
Més informació: marxanordica@ ce-terrassa.cat – 609 001 939 – 647 596 771.

 

Important: Degut a les característiques de conservació d’aquests pocs boscos que tenim al territori, cal limitar la sortida a 22 persones per ordre d’inscripció.

Les places d’aquesta sortida estan totes plenes. Moltes gràcies!