Històric

SORTIDA MATINAL al Pont Foradat i la Casa de les Tines

Diumenge 13 de desembre

desembreCom cada any per aquestes dates, abans de començar a caminar farem l’esmorzar al bar a Cal Curro, al mateix poble del Pont de Vilomara. Per poder fer la reserva de la taula, caldrà que 2 o 3 dies abans saber els que serem.

El Pont Foradat, el podrem veuredesprés d’una petita caminada al mateix poble i, després anirem a la Casa de les Tines a Viladordis (un barri de Manresa). Tornarem agafar els cotxes i finalment farem  una nova caminada. No cal dir que contemplarem dues petites joies.

Ambdues visites ens permetran veure primer la vegetació de conreus abandonats -d’ametllers, oliveres, fonoll, llentiscle, romaní, ruda, olivarda, etc. i, l’últim tram hi ha la vegetació de ribera típica, perquè les tines són al peu del Llobregat.

Fitxa tècnica
Sortida: a les 8 del matí davant el Centre Cultural
Tornada:
al migdia
Cal portar:
esmorzar, aigua, calçat adequat i capelina, per si plou
Preu:
el cost del desplaçament amb cotxe repartit entre els ocupants. Els no socis hauran d’afegir 5 euros
Assegurança:
Per participar en aquesta activitat cal que tingueu la llicència federativa. En cas contrari, heu de contractar l’assegurança temporal a secretaria o el mateix dia de la sortida (2 euros per dia). Recordeu-vos de comentar-me els que vindreu, per fer la reserva de taula.
Vocal:
Joan Crispi (600 063 295)