Històric

Sortida circular pels boscos de Can Bonvilà

DIVENDRES 29 DE GENER A LES 18:00

23558889425_a0e1d97517_o
El proper divendres 29 de gener ens trobarem a la Torre Mossèn Homs a les 18 hores.
És una sortida circular pels boscos de Can Bonvilà, sense desnivell i apta per a tothom.
 
No us oblideu de portar el frontal.
Recordeu que és necessari disposar d’una assegurança per fer activitat física en entorns no urbans. Si no disposeu d’una llicència de muntanya que inclogui aquesta assegurança, en podeu contractar una per un dia que, si ho feu al CET, està disponible al preu de 2€. Hi ha talonaris de 10 assegurances per 15€.
 
També volem comunicar-vos que, segons les normes fixades per la nova Junta del CET, les activitats que s’organitzen al si de l’entitat són gratuïtes per als socis, ja que paguen una quota que permet mantenir l’activitat del Centre i cobrir-ne les despeses de funcionament. Als no socis que gaudeixen d’aquestes activitats, se’ls demana que col·laborin amb una petita aportació que, en el cas de la Marxa Nòrdica, serà de 5€ en les sortides mensuals. Les sortides setmanals es seguiran fent obertes a tothom i sense cost. 
 
Per als que no teniu bastons, hi ha la possibilitat de llogar-los. Si hi esteu interessats, cal que ho indiqueu per correu a: marxanordica@ce-terrassa.cat fent constar el vostre nom i alçada. El preu del lloguer és de 3€ per sortida i l’import recollit es dedica a la compra de bastons nous que van substituint els que es fan malbé als cursets.