Històric

SORTIDA A LA VALL D’INCLES D’ANDORRA

REUNIÓ PREPARATÒRIA: dilluns dia 30 de maig, de 8 a 9 del vespre, per fer les reserves en un hotel de Canillo i concretar les places de cada cotxe. És important que hi assistiu, perquè farem allà mateix les reserves de l’hotel amb la Visa de cadascú. Si algú no pot venir l’esmentat dia, que me n’informi per fer la reserva.

DISSABTE 18 I DIUMENGE 19 DE JUNY

Com a continuació de la sortida de l’any passat, tornarem a gaudir d’uns paratges rics en vegetació, especialment flora subalpina i alpina dels Pirineus andorrans.
Iniciarem l’excursió deixant els cotxes a l’aparcament del pont de la Badalosa, per remuntar el riu Juclar el dissabte i el riu Siscaró el diumenge, dins la mateixa vall d’Incles.
No cal dir que veurem flors que rarament podem observar i fotografiar per sota dels 2.000 metres d’altitud, com la Soldanella alpina, Geum reptans, Clematis alpina, Caltha palustris, gencianes, pingüícules, Arnica montana, etcètera.

Fitxa tècnica

Hora de sortida: 8 del matí del dissabte.
Tornada: la tarda del diumenge.
Desplaçament: amb cotxes particulars, repartint costos entre els ocupants de cada vehicle.
Dificultat: baixa, 3/4 hores entre l’anada i tornada (al nostre ritme) cada dia aproximadament.
Cal portar: un esmorzar i dos dinars (tot i que a Canillo hi ha botigues de queviures), aigua, calçat adequat,  pals per caminar, càmera fotogràfica, capelina i roba d’abrigar, perquè ens mourem pels 2.000 metres.
Assegurança: és imprescindible estar federat o contractar l’assegurança temporal de 2 €, més 5 € els no socis, a Secretaria.
Vocal: Joan Crispi (600 063 295)