Històric

SORTIDA A LA VALL D’INCLES D’ANDORRA 🗓

DISSABTE 18 I DIUMENGE 19 DE JUNY
Herba bracera (Centaurea aspera) medicinalCom a continuació de la sortida de l’any passat, tornarem a gaudir d’uns paratges rics en vegetació, especialment flora subalpina i alpina dels Pirineus andorrans.
Iniciarem l’excursió deixant els cotxes a l’aparcament del pont de la Badalosa, per remuntar el riu Juclar el dissabte i el riu Siscaró el diumenge, dins la mateixa vall d’Incles.
No cal dir que veurem flors que rarament podem observar i fotografiar per sota dels 2.000 metres d’altitud, com la Soldanella alpina, Geum reptans, Clematis alpina, Caltha palustris, gencianes, pingüícules, Arnica montana, etcètera.

FITXA TÈCNICA
Reunió preparatòria: dilluns 30 de maig a les 20:00h, per fer les reserves en un hotel de Canillo i concretar les places de cada cotxe. És important que hi assistiu, perquè farem allà mateix les reserves de l’hotel amb la Visa de cadascú. Si algú no pot venir l’esmentat dia que me n’informi per fer la reserva.
Sortida: a les 8:00h del dissabte.
Tornada: la tarda del diumenge.
Dificultat: BAIXA, 3/4 hores entre l’anada i tornada (al nostre ritme) cada dia aproximadament.
Cal portar: un esmorzar i dos dinars (tot i que a Canillo hi ha botigues de queviures), aigua, calçat adequat, pals per caminar, càmera fotogràfica, capelina i roba d’abrigar, perquè ens mourem pels 2.000 metres.
Desplaçament: amb cotxes particulars, repartint el cost entre els ocupants de cada vehicle.
Assegurança: és imprescindible estar federat o contractar l’assegurança temporal de 2 euros, més 5 euros els no socis, a Secretaria.
Vocal: Joan Crispi (600 063 295).

from to
Scheduled Històric