Històric

SENDERISME I CAIAC PEL TER 🗓

DIUMENGE 12 DE JUNY
Caiac pel TerCom ja és casi tradició, acabarem la temporada a cop de rem!
Aquesta vegada hem preparat una ruta que no només ens farà moure braços, sinó també cames. Descobrirem els poblets i els atractius del paisatge que ens ofereix el Ter al seu pas per un raconet preciós del Baix Empordà, primer a peu, a la vora del riu, i després seguint el seu curs, a bord d’un caiac.
El recorregut comença amb una excursió des de Verges pel camí senyalitzat com La Ruta del Ter. Es tracta d’un sender planer enmig d’un gran espai obert, envoltat pel massís del Montgrí, les Gavarres i les muntanyes de Begur, i amb els Pirineus de teló de fons. Arribarem a Colomers, un dels pobles més ben conservats de l’Empordà, i, a l’embarcament, situat a tocar del poble, agafarem els caiacs.
A bord del caiac deixem enrere la resclosa de Colomers i baixem suaument seguint el curs del Ter. Tot remant arribem a l’illa d’Avall de Jafre, un punt d’interès natural on s’han fet una sèrie de basses aprofitant l’antiga llera del riu, i que és un punt de nidificació d’ocells.
El fet de baixar per un riu ens dóna una visió molt diferent del que estem acostumats: naveguem constantment envoltats de la seva vegetació, dels ocells, dels sons de l’aigua i no en som espectadors, sinó que en formem part. No us ho perdreu, oi??

FITXA TÈCNICA
Lloc i hora de trobada: Hotel Don Càndido a les 8 del matí.
Durada prevista: Tot el dia.
Distància: 15 km (7 caminant i 8 amb caiac)
Dificultat: BAIXA.
Desnivell: inapreciable
Consells específics: roba còmoda per caminar, banyador, roba de recanvi, sabates que es puguin mullar, esmorzar (opcional), dinar i aigua.
Preus: Socis lloguer del caiac. No socis: els pares gratuït i 5 euros els nens + lloguer del caiac.
Assegurança: Tant adults com a nens han de tenir la llicència/assegurança federativa. En cas contrari, heu de contractar l’assegurança temporal a Secretaria (2 euros).
Transport: Cotxes particulars.
Vocals: Ignasi Villarroya, Josep Bordas, Conchi Perez, Mercè Selga i Marta Sanllehi (666 976 453).
coneixermon.cet@gmail.com

[insert_php]

$AdreçaPost=”http://ce-terrassa.cat/?p=3677″;
$NomProducte=”SENDERISME I CAIAC PEL TER”;
$preu=”0000″;
$soci=”0500″;
$asseguranca=”500″;
$comments=true;
include ‘tpv/buyform.php’;
[/insert_php]

Scheduled Històric