Històric

SANT SALVADOR DE LES ESPASES I EL CAIRAT

DIUMENGE 1 DE MAIG

Captura de pantalla 2016-04-19 a les 17.52.56En aquesta sortida ens acompanyarà la Gemma Pirla que, durant la caminada, ens anirà fent comentaris molt interessants sobre Geologia. Si el dia es clar gaudirem de bones vistes de Montserrat i del mateix St. Salvador. Deixarem els cotxes a prop de la casa de el Mimó. Agafarem el camí que surt per la dreta de la casa fins el Pla del Fideuer. Passarem per el Coll de Bram i per el costat del Turó dels Ducs per arribar a Sant Salvador de les Espases, a on podem fer un mos. Després baixarem a La Puda tot passant per el sender de l’avenc. Ara agafarem un camí ampla que ens passarà per l’entrada de la mina de guix i ens durà al coll de Can Tovella. Pujarem fins el coll de Sant Salvador i per un sender bastant planer anirem tornant cap el Pla del Fideuer i ja per un camí ampla fins la casa de el Mimó a on tenim els cotxes.

FITXA TÈCNICA

Lloc i hora de trobada: Estació d’autobusos (Rambleta del Pare Alegre) a les 8:15 per organitzar cotxes i sortir a les 8:30h.
Durada prevista: 4:15 de caminar. Tornada als voltants de les 16:30h.
Distància: 12 km.
Desnivell: 550m aproximadament.
Dificultat: BAIXA, zona pedregosa.
Consells específics: roba d’abric, crema solar, esmorzar i dinar. Aigua suficient, botes de mitja canya. Impermeabe en cas de previsió de mal temps i bastons.
Preus: Socis gratuït, no socis 5 euros.
Inscripcions: al punt d’atenció al soci del CET fins el dijous abans de la sortida.
Assegurança: Cal tenir la llicència federativa. En cas contrari, heu de contractar l’assegurança temporal al punt d’atenció al soci (2 euros).
Transport: Cotxes particulars.
Vocal: Carles Llonch (633 306 703)matcllc@hotmail.com.