Històric

Rauxa! 🗓

25 de novembre de 2017

Terrassa abandona el seny durant una setmana i presenta “Rauxa”,

la 1a Setmana de la poesia de la ciutat.

Del 20 al 26 de novembre la ciutat de Terrassa s’omplirà d’activitats de tot tipus relacionades amb la poesia. L’objectiu d’aquesta activitat cultural és fer arribar la poesia a col·lectius de totes les edats i tendències, mostrar els diversos estils actuals i donar veu als autors i les iniciatives poètiques tant de la ciutat com d’arreu de les terres de parla catalana. Seguint amb aquesta línia, el dimarts dia 21 a les 19.00 h tindrà lloc el Lliurament dels premis Soler i Palet de narracions breus i el Premi Bartra de poesia, a la Biblioteca Central de Terrassa.

La iniciativa de Rauxa – Setmana de la poesia – Terrassa 2017 es duu a terme gràcies a la implicació de poetes i dinamitzadors culturals de la ciutat, la llibreria La Temèrària i rep el suport d’Amics de les Arts i Joventuts Musicals, Òmnium Cultural, Ateneu TerrassencXarxa de Biblioteques Municipals de Terrassa, Centre Excursionista de Terrassa i Associació de Poetes Terrassencs; els restaurants Damunt d’un Cel de Fil i La Revolta i el Casal Popular l’Atzur.

Programa complet:

  • El recital de poesia «Mirall transparent» a càrrec de l’escriptor i poeta Carles Rebassa. Tindrà lloc el divendres dia 24 al Reina Victòria a partir de les 21.00 hores. L’entrada és lliure.
  • La lectura de poemes «Arrauxades» a càrrec d’Antoni Clapés, Miquel Desclot, Anna Gual, Sònia Moll, Francesc Parcerisas i Joan Rovira, tots ells presentats per Jaume Aulet. L’acte es farà el dissabte 25 al Centre Excursionista de Terrassa a les 19.00 hores. L’entrada és lliure.
  • El dinar vegetarià «La Rauxa al Damunt» que comptarà a les postres amb la participació del poeta Eduard Sanahuja, que recitarà alguns dels seus poemes. Per assistir-hi el diumenge dia 26 de 13:.00 a 16.00 hores, cal reservar prèviament trucant al 93 784 05 47 de dijous a dissabte. Entrada i dinar: 15€

A més a més, la setmana compta amb un concurs d’Instagram (@rauxaterrassa) amb 3 lots de llibres com a premi.

Per a qualsevol consulta, petició d’entrevistes, imatges o més informació, podeu contactar amb nosaltres a través del correu electrònic rauxaterrassa@gmail.com. Esperem que l’esdeveniment sigui del vostre interès, comptar amb la vostra col·laboració seria fantàstic.

RAUXA!

Scheduled Històric