Històric

PRIMER ANY DISTRICTE ZERO 🗓

Dissabte, 21 de setembre

Celebrem el primer any del Districte Zero!

El dissabte 21 de setembre les diverses iniciatives que conformen el Districte Zero celebrarem el nostre primer any de camí.  El primer any d’aquesta xarxa de diversos projectes locals que fa poc més d’un any començàvem a conèixer-nos i a pensar maneres de cooperació en el marc de l’economia local i cura del barri i la seva gent.

  • Al matí de dissabte hi haurà portes obertes de les entitats del D0, dels locals que obren regularment els dissabtes al matí per incentivar que les veïnes del barri passin a conèixer aquestes iniciatives i les seves activitats.  
  • A la tarda, a partir de les 19h, farem la primera celebració de barri del Districte Zero al carrer Sant Gaietà entre Montserrat i Sant Valentí. Un sopar de veïnes i un petit concert.

El Districte Zero és una xarxa que actualment conformem més de vint iniciatives locals: Adhoc.cat, Ateneu Candela, Art7, Blau, B&B 1900, Bakoom Studio, Cafè del Candela, Casa de la Música, Centre Excursionista, Communia, El laberint de La Nau, Elixir Poètic, Gravetat Zero, L’Egarenca, L’Embarral, Les Pisanes, La Lluerna, Llibreria Synusia, Plantem-nos, RGA, Tub d’assaig, Vesc.

Aquesta xarxa es troba localitzada dins del districte centre de la ciutat de Terrassa entre l’Avinguda 22 de juliol, Rambla d’Ègara, carrer de la Rasa i carrer del Nord.  No obstant això, les dinàmiques d’aquesta zona del districte centre s’allunyen molt del que a priori es podria entendre per “centre”.  És en aquesta diferència que detectem la potència de començar a conformar-nos com a xarxa.  L’objectiu principal en aquest primer any de camí ha estat el de conèixer-nos. És a dir, posar-nos cara, saber el que cadascuna fa i on es troba.

El Districte zero té com a propers reptes potenciar els seus tres eixos fonamentals: I) Cooperació entre projectes d’economia local, II) Cura i major coneixement del teixit veïnal, III) Potenciar l’agenda cultural del barri.

Ens veiem el dissabte 21!

Porta sopar per compartir 😉

Scheduled Històric