Històric

Presentació Vallès Drac Race 🗓

 

Dimarts, 12 de desembre a les 19.00

El CE Terrassa repeteix com a entitat organitzadora d’aquesta cursa de muntanya, amb el suport institucional de l’Ajuntament de Terrassa i dels consistoris de Matadepera, Castellar del Vallès, Sant Llorenç Savall i Mura.

El proper dimarts 12 de desembre a la nostra seu social, els organitzadors faran la presentació oficial de la cursa en un acte obert a socis i corredors en general en el qual es faran públiques les novetats i els objectius d’aquest IV edició de la Vallès Drac Race.

Tota l’activitat d’aquest esdeveniment multitudinari es concentrarà el dia 18 de febrer de 2018, amb 4 proves de trail que se celebraran de forma simultània. Tots els detalls es faran públics durant la presentació.

La prova reina serà la Vallès Drac Trail, que desafia als corredors a fer la volta completa al Parc Natural de Sant Llorenç, amb un recorregut de 48 km i que supera els 2.200 metres de desnivell positiu.

Half Drac Trail, amb una distància de 24Km i 1.100 metres de desnivell, enllaçarà Mura amb Terrassa. La cursa popular Esquena de Drac, d’11 km i 350 metres de desnivell positiu, tindrà un recorregut molt interessat per als que vulguin iniciar-se a les curses de muntanya. També hi haurà activitats per als infants.

Scheduled Històric