Històric

Presentació Vallès Drac Race 2019 🗓

La cursa de muntanya més significativa del Vallès, a Terrassa

Dimarts, 18 de desembre a les 19.30 h

El Centre Excursionista de Terrassa  repeteix com a entitat  organitzadora de la cursa de muntanya Vallès Drac Race, amb  el suport institucional de l’Ajuntament de Terrassa i dels consistoris de Matadepera, Castellar del Vallès, Sant Llorenç Savall i Mura.

El proper dimarts, 18 de desembre, a la seu del carrer Sant Llorenç, els organitzadors faran la presentació oficial de la cursa en un acte obert a socis i corredors en general en el qual comptarem amb la presencia de la Regidora d’Esports Eva Candela, el regidor de cultura Amadeu Aguado, la presidenta del CET,  Eva Cervelló i tècnics d’esports, turisme i projecció de la ciutat.

Durant la presentació es faran públiques les novetats i els objectius de la 5a edició de Vallès Drac Race i es realitzarà un sorteig de material tècnic entre el públic assistent.

Tota l’activitat d’aquest esdeveniment multitudinari es concentrarà el dia 17 de febrer de 2019, amb 3 proves de trail que se celebraran de forma simultània. Durant la presentació se’n faran públics tots els detalls

La prova reina serà Vallès Drac Trail, que desafia els corredors a fer una volta completa al Parc Natural de Sant Llorenç, de 48 km i 2.200 m de desnivell positiu.

Half Drac Trail, amb una distància de 24Km i 1.100 m de desnivell enllaçarà Mura i Terrassa. La cursa popular Esquena de Drac, d’11 km i 350 m de desnivell positiu tindrà un recorregut molt interessant per als que vulguin iniciar-se a les curses de muntanya.

Scheduled Històric