Històric

PRESENTACIÓ – ‘COVES I AVENCS EN CONGLOMERAT. SANT LLORENÇ DEL MUNT, L’OBAC I MONTSERRAT’

Cueva del Molino de Aso, PN Ordesa, AragóDimecres, 10 Setembre, 2014 – 20:30

INFORMACIÓ DESTACADA

Aquesta magnífica publicació realitzada pel prestigiós fotògraf Víctor Ferrer, i editada conjuntament per la nostra entitat, ens mostra una visió inèdita de com són les cavitats excavades en conglomerat, en aquest cas concret, les situades a Sant Llorenç del Munt, la serra de l’Obac i Montserrat.

No cal dir que el treball realitzat pel Víctor, iniciat fa més de quatre anys, ha estat molt laboriós. El darrer any, la col·laboració de la SIS ha esta intensa i contínua i, per musically likes no human verification fi, ara podem gaudir d’una extraordinària obra fotogràfica.

L’obra consta de dos volums. El primer, de més de cent pàgines, és a tot color, amb enquadernació de luxe de tapa dura i plastificada. L’altre és d’un format més petit i d’enquadernació rústega i recull les fitxes i topografies de les principals cavitats de la zona.

En aquesta presentació en Víctor ens explicarà totes les vicissituds que li ha comportat la confecció del llibre i també ens presentarà un petit audiovisual. Al final signarà exemplars a tot aquell qui en vulgui tenir un.