Històric

Presentació CET de Llibres 🗓

Dimecres, 13 de juny a les 19.30 h

[testimonial background_color=’azure’ name=” position=’Eva Cervelló · Presidenta’ image_link=”]

Als excursionistes, als muntanyencs, als alpinistes, als que estimem la muntanya i totes les formes de la Natura ens mou la il·lusió. La il·lusió per fer un recorregut, un cim, una via d’escalada, per trobar una nova espècie vegetal o animal. És, també, aquesta il·lusió per descobrir el desconegut, per superar els reptes, els que ens ha mogut a encetar, juntament amb l’editorial OmniaBooks, un nou projecte per a la nostra entitat: la nova col·lecció *CET de Llibres.* Una col·lecció a disposició de totes les persones que formem el Centre Excursionista de Terrassa i que vol recollir, en forma de publicacions, els treballs dels nostres socis dedicats a la natura i a les aventures a muntanya: els dos grans àmbits de les nostres activitats i, també, la nostra raó de ser.

Com a presidenta del Centre Excursionista de Terrassa, és un honor presentar la primera d’aquestes publicacions: *Camino de Santiago,* de Josep Trullàs. És un goig comptar amb persones que, amb la seva vitalitat i esperit de superació ens ensenyen a viure, a aprofitar les oportunitats de cada moment i a reconèixer que mai és prou tard per començar un projecte si ve carregat d’il·lusions.

Hi ha persones que quan es jubilen decideixen reposar. N’hi ha, com el Josep, que aprofiten l’ocasió per fer realitat els projectes que la falta de temps del dia a dia ens priva de dur a terme. Als seus 64 anys, i des de la porta de la nostra seu social, se’n va anar a peu fins a Fisterra seguint el Camino de Santiago que passa per Montserrat.

Us convido a compartir amb ell aquesta aventura plena de quilòmetres, de reptes, de moments per pensar, per fer fotografies o, fins i tot, per filmar. Una aventura que viu amb tanta intensitat que va sentir la necessitat de deixar sobre el paper les emocions de cada dia. Si seguiu aquestes pàgines, serà com si ho haguéssiu viscut.

[/testimonial]
Scheduled Històric