actes bibliotecaBiblioteca

Portal de tracks del CET

El portal de tracks del Centre Excursionista de Terrassa ha complert un any de funcionament, i ja disposa de 114 itineraris preparats per ser repetits en qualsevol moment, i oferts a qualsevol persona interessada, sigui o no del Centre.

El Portal de tracks del CET, també té per objecte preservar digitalment algunes de les activitats portades a terme per les diferents seccions del Centre Excursionista de Terrassa, com ara les de la Vocalia de Senders o de BiciCET – Bici de temporada.

Durant aquest any el Portal de tracks del CET ha rebut 17.304 visites, s’han efectuat 638 descàrregues d’algun itinerari, i ja compta amb 112 seguidors. És accessible des de la pàgina inicial del web del Centre Excursionista de Terrassa o directament des de l’adreça:

https://ca.wikiloc.com/wikiloc/user.do?id=2621467

I, per si no ho sabíeu, està basat en un compte ORG de Wikiloc, que entre altres avantatges ofereix la possibilitat de resseguir els diferents itineraris carregats al Portal del CET directament des del mòbil, mitjançant la versió gratuïta de l’app de wikiloc encara que no es disposi del pack de navegació de pagament.