Històric

Passejades pel Parc 🗓

Del 5 de juliol a l’1 de setembre

Exposició de fotografies d’Enric Prat i Balaguer

“Fa cinc anys iniciàrem, amb l’amic Josep Trullàs, un seguit de sortides una vegada cada mes, totes elles matinals, per tal donar a conèixer una mica més els entorns del parc de Sant Llorenç del Munt i la Serra de l’Obac.

Aprofitant la sort que tenim els Terrassencs de poder gaudir d’un parc tant meravellós i tant a tocar de casa nostra i desprès de l’acceptació que han tingut aquestes sortides, avui tinc el goig d’oferir-vos un recull de fotografies de les sortides fetes de les Passejades al Parc, des de el juny del 2015 al juny del 2017.

Aquesta mostra no pretén en cap moment ser una exposició de meravelles fotogràfiques, només cal mirar-les amb un sentit de reportatge, on us hi pugueu veure reflectits tots aquells que durant dos anys ens hi heu acompanyat. Durant tot aquest temps em tingut l’oportunitat de visitar l’extens patrimoni cultural i paisatgístic que ens envolta: masies, fonts, forns, tines, camins i corriols que ens han portat a passar unes estupendes matinals.

Esperem que aquesta exposició sigui al gust de tothom i que serveixi per animar a totes aquelles persones que ens vulguin acompanyar per primera vegada. Us esperem a les pròximes sortides amb molt de gust.

Enric i Josep”

VES A POC A POC, GAUDEIX DEL PARC

Scheduled Històric