Històric

PAISATGE I ORQUÍDIES A LA SERRA DE PRADES. CORNUDELLA DE MONTSANT

DISSABTE 30 D’ABRIL I DIUMENGE 1 DE MAIG

FMS100228-_7002040 20.33.16 20.33.16 20.33.16 20.33.16 20.33.16La serra de Prades, a cavall de les comarques del Priorat, la Conca de Barberà, l’Ali i el Baix Camp i les Garrigues. És una zona prou coneguda pels excursionistes i els naturalistes d’aquestes comarques, però els terrassencs hi tenim poca tirada. En canvi, els cursos d’aigua hi han excavat gorges espectaculars, els moviments de la terra hi han dibuixat altes cingleres i el clima i la composició del sòl l’han convertit en un paradís per les orquídies.

Punts d’interès:

El poble abandonat de la Mussara
El Cingle Blanc i les Costes dels Cingles
Les Gorges del Siurana i de la Febró
El poble de Siurana
Les fonts del Glorieta
La floració de les orquídies

FITXA TÈCNICA

Reunió preparatòria: Dilluns 18 d’abril a la sala de la secció de Fotografia, a les 20:00h.
Lloc i hora de trobada: Davant de l’Hotel Don Càndido, dissabte 30 a les 7:00h.
Durada prevista: De dissabte a diumenge tarda.
Dificultat: BAIXA (les fotografies les farem a peu del cotxe, excepte a les fonts del Glorieta, on caldrà caminar una mitja hora per un camí de muntanya ben fresat).
Allotjament: A Lo Refugi, a Cornudella de Montsant. Hi ha habitacions amb lliteres compartides i de matrmoni. Si algú ho prefereix, es pot allotjar també en algun dels hotels, apartaments o cases rurals a la rodalia de la Cornudella.
Àpats: proposem portar el menjar de casa. Tanmateix la zona és plena de restaurants, alguns de molta anomenada. Qui ho prefereixi pot menjar en algun d’aquests restaurants.
Preu: Socis del CET gratuïta. No socis 10 euros. Aquest preu només dóna dret a l’assistència a la sortida. Els costos d’allotjament, àpats i desplaçaments corren a càrrec dels participants.
Inscripcions: al punt d’atenció al soci del CET i a través del web del CET www.ce-terrassa.cat.
Assegurança: És imprescindible estar FEDERAT com a mínim amb la modalitat A. Els no federats poden contractar l’assegurança específica temporal al punt d’atenció al soci.
Transport: Cotxes particulars.
Vocal: Francesc Muntada (609 776 242)

[insert_php]

$AdreçaPost=”http://ce-terrassa.cat/?p=3211″;
$NomProducte=”MANLLEU-SANT QUIRZE”;
$preu=”0000″;
$soci=”1000″;
$asseguranca=”200″;
$comments=true;
include ‘tpv/buyform.php’;
[/insert_php]