Centre Excursionista de Terrassa | NOVES ACTIVITATS EXTRAESCOLARS AL CENTRE!
2776
post-template-default,single,single-post,postid-2776,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,

Informacions del Centre

NOVES ACTIVITATS EXTRAESCOLARS AL CENTRE! 🗓

patucetsAquest any la nostra entitat està organitzant activitats en horari extraescolar per a nens i nenes de 5 a 12 anys. Aquestes activitats estan plenament relacionades amb el món de la muntanya i les dividim en dues àrees: activitat física i activitat intel·lectual.
En l’activitat física treballem aspectes tècnics d’escalada, espeleologia i alpinisme: aprendre les tècniques de progressió, assegurament, nusos, saber davallar per cordes, etc., així com postures corporals per saber escalar, saber moure’s amb agilitat, prendre consciència del que comporten els excessos en l’esport i saber racionalitzar la capacitat de sacrifici.
En la part intel·lectual, treballem la geografia del país i del món; saber situar-nos. També estem coneixent la naturalesa fent jocs i tallers. Aprenem fotografia. Prenem consciència del món on vivim, dels recursos que tenim i que en altres zones del món no tenen: aprenem a apreciar-ho i estimar-ho. I mentre fem totes aquestes activitats, anem transmetent d’una manera didàctica i pedagògica què ens aporta la muntanya i quins valors en podem extreure.
Tot pensat i adequat a les seves edats, per tal que els nens i nenes passin una hora i mitja ben divertida i alhora enriquidora. A final de curs, els infants que han participat en les activitats prepararan una sortida a la muntanya: nens i nenes, pares i mares gaudiran d’un cap de setmana a la muntanya preparat i pensat pels seus propis fills!

Horaris: Dimecres, de 17:30 a 18:30.
A mesura que es vagin apuntant més nens anirem ampliant l’oferta a més dies de la setmana.
Preus: Matrícula: 0 euros els socis, 30 euros els no socis.
30 euros mensuals els socis i 40 euros els no socis.
És imprescindible que tots els nens estiguin federats mínim amb la modalitat C de la targeta federativa de la FEEC.
Per començar les activitats, han d’haver-hi apuntats un mínim de 15 nens. Si no s’arriba a aquesta xifra, es retornaran els diners a les persones que hagin fet el pagament d’inscripció, fins que arribem al nombre mínim de participants.
Podeu fer la inscripció o demanar més informació a la secretaria del centre o a l’adreça de correu: extraescolarscet@gmail.com o direcciotecnica@ce-terrassa.cat.

PROGRAMACIÓ ACTIVITATS EXTRAESCOLARS 2016/2017

21 SET

28 SET

5 OCT

12 OCT

19 OCT

presentació (jocs de coneixença i jocs de confiança) escalada (portar peus de gat aquells nens/es que en tinguin) orientació festa geografia

26 OCT

2 NOV

9 NOV

16 NOV

23 NOV

flora i fauna  excursionisme (com fer una motxilla?) treball manual (treball amb fulles) jocs lliures escalada (portar peus de gat aquells nens/es que en tinguin)

30 NOV

7 DES

14 DES

21 DES

11 GEN

orientació (mapa) situació extrema treball manual (pintura, poden portar una semarreta vella per no tacar-se) jocs lliures + comiat escalada (portar peus de gat aquells nens/es que en tinguin)

18 GEN

25 GEN

1 FEB

8 FEB

15 FEB

orientació (gimcana CET) jocs lliures geografiaflora i fauna excursionisme (on podem dormir per la muntanya?)

22 FEB

1 MAR

8 MAR

15 MAR

22 MAR

treball manual (sal de colors) escalada (portar peus de gat aquells nens/es que en tinguin) treball manual (creació d’un mural pel CET)fotografia jocs lliures

29 MAR

5 ABR

12 ABR

19 ABR

26 ABR

flora i fauna escalada (portar peus de gat aquells nens/es que en tinguin) festaorientació geografia

3 MAI

10 MAI

17 MAI

24 MAI

31 MAI

jocs lliures treball manual escalada (portar peus de gat aquells nens/es que en tinguin)orientació geografia

7 JUN

14 JUN

21 JUN

 

 

jocs lliures treball manual jocs lliures + comiat

 

Històric

7 other dates:

Històric
Històric
Històric
Històric
Històric
Històric
Històric