Històric

Múixing i canicross · Secció d’Esquí

La vocalia de múixing i canicross de la Secció d’Esquí del Centre Excursionista de Terrassa ha començat la nova temporada 2015-2016 fent podis!

La recent estrenada vocalia de múixing i canicross de la Secció d’Esquí del Centre Excursionista de Terrassa ha començat la nova temporada 2015-2016 amb podis (i algun de doble) de tots els seus membres participants, tant a la 22a Lliga Catalana de Múixing com a l IC Circuit Estatal de Mitja Distancia.

En la primera prova de la Lliga Catalana de Múixing, que es va realitzar durant el 31 d’octubre i l’1 de novembre en terra, a les pistes de Sant Joan de l’Ern, l’Òscar Lapeña va encapçalar el podi de DR6, sis gossos, en quedar primer a les dues manegues de la competició. Tanmateix, el mateix atleta, va assolir la segona posició en la categoria SM2, patinet i dos gossos.

L’únic membre femení de l’equip del Centre Excursionista de Terrassa, la Natàlia García, va aconseguir situar-se en segona posició, també en categoria DR6, sis gossos.

En Lluís Cruz va assolir la 2a plaça del podi en la categoria de quatre gossos nòrdics, DR4N. I en Pablo García de la Torre, també amb gossos nòrdics, va assolir la primera plaça, en una disputada lluita amb l’actual campió d’Espanya de la categoria.

A l’altra competició que marcava l’inici de la temporada de gossos de trineu, la primera prova del Circuit Estatal de Mitja Distancia, el múixer i organitzador de proves de mitja distancia, en Jordi Pinyol, va obtenir un meritori segon lloc, després de recórrer més de 32 quilòmetres amb els seus gossos per terres Sorianes.

Jordi Pinyol
Jordi Pinyol
Lluis Cruz
Lluis Cruz
Natalia Garcia
Natalia Garcia
Pablo Garcia de la Torre
Pablo Garcia de la Torre