Històric

Món subterrani per l’Avenc Josep Castellet

Diumenge 18 d’octubre

Començarem la temporada amb una aventura sota terra, i la farem coincidir amb un dia molt especial pel Centre: la Diada de Germanor. Aquest dia de trobada de totes les seccions del CET, els coneixermons no serem menys i també volem ser-hi! Ens endinsarem i explorarem un avenc al matí i, a continuació, els que vulguin, dinarem plegats amb la resta de seccions i socis.

El lloc de la Diada serà al Mas Daví i farem l’Avenc Josep Castellet que està molt a prop. Té 8 metres de fondària i 32 metres de recorregut. Per dinar hi ha l’opció de portar el dinar de casa o comprar un tiquet per a la paella que farà el CET. El preu de la paella és de 8€ pels socis i 10€ pels no socis. El preu d’anar amb autocar és de 2€. Tant la paella com el transport són opcionals.

Fitxa tècnica
Sortida: a les 8:00 a l’Estació del Nord de Terrassa.
Dificultat: BAIXA.
Consells específics: Recomanable portar roba vella còmoda. Imprescindible portar frontal o lot i casc (si algú no en té el subministrarem nosaltres).
Preu: gratuït els socis i adults no socis i 5 euros els nens no socis. *Atenció: a la inscripció, si sou socis o adults no socis marqueu l’opció “sóc soci”. Per als nens no socis, marqueu “no sóc soci”.
Inscripcions: al punt d’atenció al soci del C.E.T. i a través del web del CET www.ce-terrassa.cat.
Molt important: Tant adults com nens han de tenir la llicència/assegurança federativa. En cas contrari, heu de contractar l’assegurança temporal al punt d’atenció al soci (2 per dia).
Transport: cotxes particulars o autocar.
Vocals: Ignasi Villarroya, Josep Bordas i Conchi Perez
Contacte: 666 97 64 53 · coneixermon.cet@gmail.com

DSCN6917

[insert_php] $AdreçaPost=”http://ce-terrassa.cat/?p=2068″;
$NomProducte=”Coneixermon · Sant Llorenç”;
$preu=”0000″;
$soci=”500″;
$asseguranca=”200″;
$comments=true;
include ‘tpv/buyform.php’;
[/insert_php]