Històric

Marxa nòrdica · sortides setmanals

Atenció!

El primer trimestre de 2020 serà el darrer en el que regiran les normes actuals de participació a les sortides setmanals de Marxa nòrdica.
A partir del 1r d’abril de 2020, per participar a totes les activitats que organitzi el Centre Excursionista caldrà ser-ne soci, tal com marca l’actual legislació vigent a Catalunya

Cada divendres a la tarda

Ens trobem per caminar pels entorns de Terrassa. El punt de sortida és diferent cada setmana.

Fem arribar la informació sobre el lloc i l’hora de trobada així com de la durada i la dificultat de la sortida mitjançant un correu electrònic durant de setmana.

Fitxa tècnica:

  1. Caldrà inscriure’s a l’activitat de MN dels divendres, només via web, a l’inici de cada trimestre. La inscripció s’obrirà un mes abans de l’inici de cada trimestre.
  2. Per als socis del CET en possessió d’una llicència de la FEEC, la inscripció trimestral serà gratuïta.
  3. Per als socis del CET que no tinguin llicència federativa, la inscripció trimestral costarà 15 € en concepte d’assegurança obligatòria. No caldrà anar a comprar els tiquets o abonaments a secretaria del CET.
  4. Per als no-socis en possessió d’una llicència de la FEEC, la inscripció trimestral a l’activitat de MN dels divendres, costarà 10 €.
  5. Per als no-socis que no tinguin llicència federativa, la inscripció trimestral costarà 25 € i inclourà l’assegurança obligatòria. No caldrà anar a comprar els tiquets o abonaments a secretaria del CET.
  6. En el moment de fer la inscripció caldrà acreditar que s’és soci (amb el número de DNI) i que s’està en possessió de la corresponent llicència FEEC, enviant una foto de la llicència federativa.
  7. Ja que la Marxa Nòrdica és una activitat que requereix una preparació tècnica i l’ús d’uns bastons específics, diferents dels de muntanya, és important haver fet un curset d’iniciació per participar regularment a les nostres sortides. Es farà un curset cada trimestre, que s’anunciarà oportunament a la web i mitjançant la nostra llista de correu. Si algú, abans de fer el curset, vol provar-ho, podrà venir a una o dues sortides abans. En qualsevol cas ho haurà de fer amb bastons de Marxa Nòrdica (El CET té un servei de lloguer de bastons, a 3 €. S’han de demanar amb antelació a la sortida)

Inscripció oberta per al primer trimestre 2020 (el curset es farà els dies 17 i 18 de gener).

[gravityform id=”298″ title=”true” description=”true”]