Històric

Màscares 🗓

Del 29 de maig al 28 de juny

Sinopsis de la Creu Roja

Creu Roja té la missió de ser cada cop més a prop de les persones vulnerables en els àmbits nacional i internacional i ho fa a través d’accions de caràcter preventiu, assistencial, rehabilitador i de desenvolupament personal realitzades essencialment per voluntariat. A Terrassa, d’acord amb la seva missió, desenvolupa diverses accions de suport a les persones sense sostre, acompanyant-les en el procés de reconstrucció de la seva situació i prestant assistència a les seves necessitats més bàsiques com l’alimentació, l’aixopluc, la higiene i la salut, vestuari, etc. Des de Creu Roja es pot donar una resposta transversal a les necessitats de les persones sense llar gràcies a la confiança i a la col·laboració de l’Ajuntament de Terrassa, als seus socis i sòcies i al seu voluntariat.

Sinopsis de Ramon Roig

L’exposició al Centre Excursionista de Terrassa, ha servit com excusa perquè després de 12 anys, l’artesà autodidacta, Ramon Roig i Sibina, tornés a modelar el cartró per realitzar les màscares que podreu veure, en aquesta un tant insòlita exposició.

Al mateix temps, s’ha proposat aconseguir una fita. I és per aquesta raó que ens demana la col·laboració a tots nosaltres, per tal que juntament amb la Creu Roja, puguem ajudar a millorar l’estada dels usuaris de l’Andana (la llar dels sense sostre a Terrassa).

Tenim dues bones raons per visitar l’exposició: una el gaudir d’una mostra una mica especial i l’altre, la principal, el col·laborar en un projecte solidari de casa nostra.

Us convido a treure’ns la màscara de la indiferència per tal de posar-nos la de la solidaritat.

La inauguració serà el dilluns, 29 de maig a 2/4 de 8 del vespre.

Tant l’acte d’inauguració com la visita a l’exposició són oberts a tothom i no cal haver fet reserva prèvia

Scheduled Històric