Marxa Nòrdica

MARXA NÒRDICA · LES SORTIDES DELS DIVENDRES

Atenció!

A partir del 1r de gener de 2020, per participar a totes les activitats que organitzi el Centre Excursionista de Terrassa caldrà ser- ne soci, tal com marca l’actual legislació vigent a Catalunya

Cada divendres a la tarda ens trobem per caminar pels entorns de Terrassa. El punt de sortida és diferent cada setmana.

Fem arribar la informació sobre el lloc i l’hora de trobada, així com de la durada i la dificultat de la sortida mitjançant un correu electrònic durant la setmana.

Fitxa tècnica:

 1. Caldrà inscriure’s a l’activitat de MN dels divendres, només via web, a l’inici de cada trimestre. La inscripció s’obrirà un mes abans de l’inici de cada trimestre. Per a aquest trimestre es tancarà el 30 de setembre.
 2. Per als socis del CET en possessió d’una llicència de la FEEC, la inscripció trimestral serà gratuı̈ta.
 3. En el moment de fer la inscripció caldrà acreditar que s’és soci (amb el
  número de DNI) i, eventualment, que s’està en possessió de la corresponent llicència FEEC, enviant una foto de la llicència federativa.
 4. Per als socis del CET que no tinguin llicència federativa, la inscripció
  trimestral costarà 15 € en concepte d’assegurança obligatòria. No caldrà anar a comprar els tiquets o abonaments a Secretaria del CET.
 5. Ja que la Marxa Nòrdica és una activitat que requereix una preparació tècnica i l’ús d’uns bastons específics, diferents dels de muntanya, caldrà acreditar que s’ha fet algun tipus de curset d’iniciació per participar regularment a les nostres sortides.
 6. El CET farà, com a mínim, un curset cada temporada, que s’anunciarà
  oportunament al web i mitjançant la nostra llista de correu. Si algú, abans de fer el curset, vol provar-ho, podrà venir a una o dues sortides abans. En qualsevol cas ho haurà de fer amb bastons de Marxa Nòrdica. No s’admetran participants amb bastons que no siguin de marxa nòrdica.

Inscripció: