Llicències federatives

Formulari de sol·licitud al peu de d’aquesta pàgina

Segons marquen les lleis actuals, cal que tothom qui participi en activitats a la natura organitzades per qualsevol entitat, estigui en possessió d’una assegurança d’accidents. Aquesta assegurança cobreix els rescats, en cas que siguin necessaris i atenció mèdica especialitzada. Per tal de facilitar el compliment de la llei a les entitats excursionistes, la FEEC posa a l’abast de tots els socis el seu pla de llicències i assegurances. Perquè tingueu la cobertura adequada a les vostres necessitats. La llicència també comporta altres avantatges: descomptes a refugis, estacions d’esquí i a botigues d’esport; subscripció gratuïta a la revista Vèrtex; accés a cursets d’escalada, esquí de muntanya i altres.

Volem fer una crida a tots els qui encara no sou socis del Centre, però que veniu sovint a les nostres activitats, que us associeu a la nostra entitat per tenir accés a la targeta federativa. Igualment, aquesta crida va dirigida a tots els socis que encara no teniu aquesta llicència ni l’assegurança que hi va associada.

Per tot això:

 • És necessari estar en possessió de la corresponent assegurança/llicència federativa per participar a les activitats que, des del Centre Excursionista de Terrassa, organitzem a la natura.
 • El Centre Excursionista de Terrassa, com a entitat adherida a la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), pot tramitar llicències als seus socis.
 • La FEEC ofereix un ventall ampli de llicències i permet que cada usuari contracti la que s’ajusti més a les seves necessitats. Cada tipus de llicència té unes cobertures diferents en funció de les activitats que es practiquen, de l’àmbit geogràfic on es duen a terme les activitats i altres característiques.
 • Enguany hi ha dues novetats: la possibilitat d’aconseguir petits descomptes familiars o la modalitat muntanya PLUS, que ofereix més cobertures però a un cost més elevat. Si estiu interessats en qualsevol d’aquestes dues opcions haureu de demanar preus i fer el tràmit directament a Secretaria.
 • Podeu contractar una llicència de la FEEC omplint el formulari que trobareu al peu d’aquesta pàgina. També podeu fer-ho al punt d’atenció al soci al nostre local, al carrer de Sant Llorenç, 10. Està obert cada dia de les 18:00 a les 21:00.

Taula de preus i cobertures

 

 

Important
  • No s’admetran inscripcions a les activitats organitzades pel CET a persones que no estiguin assegurades. Ara bé, qui no disposi d’una de les llicències permanents, té l’opció de contractar una assegurança temporal (que té un cost diari de 2 € per a activitats de senderisme, natura o similars o bé de 4.50 € per a les activitats més tècniques). Aquesta assegurança temporal també la tramitarà el Centre Excursionista de Terrassa.
  • L’assegurança no serà efectiva fins al cinquè dia hàbil després de la tramitació i pagament.
  • Només les persones associades a una entitat adherida a la FEEC tenen dret a la llicència federativa i a l’assegurança que hi va associada.
 • El Centre Excursionista de Terrassa només pot fer llicències als seus socis. En cas que no en sigueu, la targeta federativa no es podrà tramitar. Us en podeu fer aquí

Formulari de sol·licitud