Centre Excursionista de Terrassa

Llicències federatives 2020

Cliqueu sobre el preu de la modalitat que desitgeu per formalitzar la vostra targeta

INFANTIL

Menors de 14 anys
(Fins els 13 anys)

Menors de 17 anys
(Fins els 16 anys)

Modalitat

C (+A/B)

D

C (+A/B)

D

Preu FEEC
Descomptes únicament a Catalunya

Preu FEDME
Descomptes a tot l’estat espanyol

JUVENIL

Menors de 18 anys (Fins els 17 anys)

Modalitat

A

B

C

D

E

Preu FEEC
Descomptes únicament a Catalunya

No disponible

Preu FEDME
Descomptes a tot l’estat espanyol

No disponible

ADULTS

Majors de 18 anys

Modalitat

A

B

C

D

E

Preu FEEC
Descomptes únicament a Catalunya

Preu FEDME
Descomptes a tot l’estat espanyol

COBERTURES DE LES MODALITATS

Modalitat

A*

B

C

D

E

Activitats que cobreix

Excursionisme, Senderisme, Marxes, Marxa Nòrdica, Campaments, Joëlette, Marxa Aquàtica

Activitats de la modalitat A/B + Alpinisme, Alta muntanya, Escalada, Canicròs, Descens d’engorjats, Campaments d’iglús, Bicicleta de muntanya, Curses per muntanya, Espeleologia, Raquetes de neu, Duatló de muntanya, Vies ferrades, Psicobloc, Pont tibetà, Slackline

Activitats de la modalitat C + Esquí de muntanya, Esquí alpí (pista), Esquí de fons, Esquí nòrdic, Telemarc, Trineu de gossos, Raids d’esports de muntanya, Surf de neu, Surf de muntanya, Esquí de rodes, Estel de neu

Activitats de la modalitat D + Expedicions a zones polars i a muntanyes de més de 7000 m

On cobreix

Catalunya, Espanya, Pirineus francesos, Andorra i Portugal

Catalunya, Espanya, Pirineus francesos, Andorra, Portugal i Marroc (les infantils no inclouen Marroc)

Tot el món excepte zones polars i muntanyes de més de 7000 m

Tot el món

* La modalitat A no inclou la revista Vèrtex (revista de la FEEC) Totes les altres modalitats la inclouen excepte les llicències infantils.

Segons marquen les lleis actuals, cal que tothom qui participi en activitats a la natura organitzades per qualsevol entitat, estigui en possessió d’una assegurança d’accidents. Aquesta assegurança cobreix els rescats, en cas que siguin necessaris i atenció mèdica especialitzada. Per tal de facilitar el compliment de la llei a les entitats excursionistes, la FEEC posa a l’abast de tots els socis el seu pla de llicències i assegurances. Perquè tingueu la cobertura adequada a les vostres necessitats. La llicència també comporta altres avantatges: descomptes a refugis, estacions d’esquí i a botigues d’esport; subscripció gratuïta a la revista Vèrtex; accés a cursets d’escalada, esquí de muntanya i altres.

Volem fer una crida a tots els qui encara no sou socis del Centre, però que veniu sovint a les nostres activitats, que us associeu a la nostra entitat per tenir accés a la targeta federativa. Igualment, aquesta crida va dirigida a tots els socis que encara no teniu aquesta llicència ni l’assegurança que hi va associada.

Per tot això:

  • És necessari estar en possessió de la corresponent assegurança/llicència federativa per participar a les activitats que, des del Centre Excursionista de Terrassa, organitzem a la natura.
  • El Centre Excursionista de Terrassa, com a entitat adherida a la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), pot tramitar llicències als seus socis.
  • La FEEC ofereix un ventall ampli de llicències i permet que cada usuari contracti la que s’ajusti més a les seves necessitats. Cada tipus de llicència té unes cobertures diferents en funció de les activitats que es practiquen, de l’àmbit geogràfic on es duen a terme les activitats i altres característiques.
  • Enguany hi ha dues novetats: la possibilitat d’aconseguir petits descomptes familiars o la modalitat muntanya PLUS, que ofereix més cobertures però a un cost més elevat. Si estiu interessats en qualsevol d’aquestes dues opcions haureu de demanar preus i fer el tràmit directament a Secretaria.
  • Podeu contractar una llicència de la FEEC omplint el formulari que trobareu al peu d’aquesta pàgina. També podeu fer-ho al punt d’atenció al soci al nostre local, al carrer de Sant Llorenç, 10. Està obert cada dia de les 18:00 a les 21:00.