Històric

La Fauna i els paisatges nevats del Capcir 🗓

Ursus arctos

Dissabte i diumenge, 11 i 12 de febrer

El Capcir és una de les comarques catalanes que més neu recull cada hivern. L’orientació al nord dels seus vessants i el fet d’estar voltada de muntanyes relativament altes són, sense cap dubte, alguns dels motius d’aquesta situació. A més, la diversitat d’ambients que hi podem trobar: boscos alpins en zones planes, llacs potser gelats, valls tancades i muntanyes esmolades, fan del Capcir una destinació d’hivern inigualable per als fotògrafs de natura.

Si hi afegim el fet que és al Capcir, concretament a la població dels Angles, on hi ha un parc d’animals en el que hi ha oportunitats per fotografiar la fauna típica de la regió pirinenca però en condicions controlades i en un ambient molt similar al que tindrien aquests animals en llibertat, la producció fotogràfica està del tot assegurada.

[message background_color=’lightgrey’]

Fitxa tècnica:

Punt de trobada: el decidirem a la reunió preparatòria
Desplaçament: amb cotxes particulars
Reunió preparatòria: dilluns 23 de gener, a la sala de la secció de fotografia, a les 8 del vespre.
Dificultat: baixa (les fotografies les farem a peu de cotxe o fent petits recorreguts). Al Parc d’Animals haurem de caminar per camins ben fressats i ben mantinguts.
Allotjament: En funció de la colla que siguem, buscarem alguna de les conegudes gîtes d’étape de la zona.
Preu:
· Socis del CET: gratuïta.
· No socis: 10€.
Aquest preu només dóna dret a l’assistència a la sortida. Els costos d’allotjament, àpats i desplaçaments corren a càrrec dels participants.
Inscripcions: a aquest mateix web o a secretaria de l’entitat cada dia feiner de 6 a 9 del vespre
Per participar en aquesta sortida cal estar en possessió de l’assegurança de la FEEC tipus A o superior o contractar l’assegurança específica a aquest mateix web o a secretaria per als dies corresponents.
Vocal: Francesc Muntada, al correu francescmuntada@gmail.com o al telèfon 609 77 62 42 per qualsevol aclariment que pugueu necessitar.

[/message] [insert_php] $AdreçaPost=”http://ce-terrassa.cat/?p=5122″;
$NomProducte=”Fotografia · Capcir”;
$preu=”0000″;
$soci=”1000″;
$asseguranca=”0200″;
$comments=true;
include ‘tpv/buyformNEW.php’;
[/insert_php]
from to
Scheduled Històric