Històric

La Cursa del Museu 🗓

 

20 de maig ales 9.30 h

El Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC) en col·laboració amb el Centre Excursionista de Terrassa, organitza la Cursa Solidària del mNACTEC amb motiu del Dia Internacional dels Museus i del 25è aniversari dels Jocs Olímpics de Barcelona 1992. La cursa, de caràcter popular i no competitiu, té com a objectiu descobrir el Museu i el seu entorn a tots els participants i al públic en general des d’un nou punt de vista.

La inscripció costarà 5€ que es destinaran íntegrament a fins solidaris ja que es farà donació del total de la recaptació a alguna entitat que treballi per al benestar de les persones que més ho necessiten. Els corredors, a més de la satisfacció d’haver contribuït a una causa noble, tindran l’esmorzar i una samarreta de la cursa un
cop acabada la prova.

El recorregut és d’uns 4 km aproximadament. Aquesta distància està distribuïda en dues voltes pels carrers adjacents i per l’interior del Museu, incloent-hi les voltes de la teulada i espais que habitualment no estan oberts al públic, com el taller de restauració i el magatzem d’objectes històrics. És una excel·lent ocasió per visitar-los!

Us animem a participar-hi corrent. O, en cas que no hi pugueu ser, també podeu fer la vostra aportació solidària de 5€ i formareu part de la fila 0, la dels no corredors.

 

Scheduled Històric