Històric

IV CAMINADA POPULAR SOLIDÀRIA QUICHÉ. A benefici de l’Associació Oberts al Món (ONG) 🗺

CAMINADA QUICHÛ_POSTERDIUMENGE 8 DE MAIG

Aquest any la caminada solidària serà en benefici de l’Associació Oberts al Món, una entitat radicada a Terrassa i que està impulsant projectes educatius a Guatemala des de fa 10 anys.

Us convidem a compartir aquest matí de diumenge de primavera amb nosaltres, per descobrir els entorns de la nostra ciutat i, alhora, fer un camí de trobada amb l’altre, amb el més necessitat, per oferir-li el nostre ajut solidari.

Amb la vostra inscripció ajudareu a fer possible el projecte “CAP NEN SENSE ESCOLA”, perquè no quedi cap nen o nena sense escolaritzar per manca de recursos econòmics.

Aquest projecte consisteix a aconseguir un fons que ens permeti proporcionar beques per a l’escolarització dels fills de famílies mancades dels recursos econòmics necessaris. Aquestes beques els permetran accedir als cicles de primària i secundària en escoles regentades per les Germanes Dominiques en el Departament del Quiché.

L’educació en aquests zones rurals és de vital importància per transformar la realitat social i canviar les vides de totes aquestes persones. És l’única manera de donar-los les eines perquè en el futur puguin tenir accés a una vida mes digna que la que tenen avui a la Guatemala rural on viuen.

Beques i ajuts per estudis de cicle superior: Des del gener del 2010, quan es va engegar el primer projecte de beques per estudis Superiors i Universitaris, fins al gener del 2016, són 100 els alumnes que han pogut accedir-hi amb el suport econòmic d’Oberts al Món.

Construcció de parvularis de nova planta: Amb estreta col·laboració amb l’ajuntament de San Miguel de Uspantán (Quiché), s’han construït tretze escoles de pàrvuls de nova planta a diferents aldees rurals del municipi esmentat.

Col·laboracions i ajuts a les escoles Dominiques: El 90% dels nens i les nenes pateixen desnutrició a l’àrea del Relleno Sanitario.

Cada dia donem l’esmorzar als 307 alumnes del col·legi Francisco Coll, ubicat a la Zona 3 (Relleno Sanitario).

També s’està ajudant a millorar les instal·lacions de les escoles mitjançant el finançament de l’equipament d’aules d’informàtica, tallers de fusteria, de cuina i de teixits artesanals i a diversos programes de formació: música, art, reforç escolar, infermeria, mecànica, informàtica, etc.

ASSOCIACIÓ OBERTS AL MÓN

10 Anys de projectes educatius a Guatemala.

Per més informació descarregueu el DÍPTIC en PDF aquí.

A continuació us deixem els tracks perquè els pugueu consultar i imprimir:

[insert_php]

$AdreçaPost=”http://ce-terrassa.cat/?p=3180″;
$NomProducte=”CAMINADA SOLIDÀRIA”;
$preu=”1000″;
$soci=”0000″;
$asseguranca=”000″;
$comments=true;
include ‘tpv/buyform.php’;
[/insert_php]

Els menors de 14 anys han de pagar 5€

CAMINADA QUICHÛ_DIPTIC

 CAMINADA QUICHÛ_DIPTIC

Històric
Mapa