Centre Excursionista de Terrassa | Llicències federatives
1305
page-template-default,page,page-id-1305,page-child,parent-pageid-20,ajax_updown_fade,page_not_loaded,

Llicències federatives

Formulari de sol·licitud a peu de d’aquesta pàgina

 

Segons marquen les lleis actuals, cal que tothom qui participi en activitats a la natura organitzades per qualsevol entitat, estigui en possessió d’una assegurança d’accidents. Aquesta assegurança cobreix els rescats, en cas que siguin necessaris i atenció mèdica especialitzada. Per tal de facilitar el compliment de la llei a les entitats excursionistes, la FEEC posa a l’abast de tots els socis el seu pla de llicències i assegurances. Perquè tingueu la cobertura adequada a les vostres necessitats. La llicència també comporta altres avantatges: descomptes a refugis, estacions d’esquí i a botigues d’esport; subscripció gratuïta a la revista Vèrtex; accés a cursets d’escalada, esquí de muntanya i altres.

Volem fer una crida a tots els qui encara no sou socis del Centre, però que veniu sovint a les nostres activitats, que us associeu a la nostra entitat per tenir accés a la targeta federativa. Igualment, aquesta crida va dirigida a tots els socis que encara no teniu aquesta llicència ni l’assegurança que hi va associada.

Per tot això:

  • És necessari estar en possessió de la corresponent assegurança/llicència federativa per participar a les activitats que, des del Centre Excursionista de Terrassa, organitzem a la natura.
  • El Centre Excursionista de Terrassa, com a entitat adherida a la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), pot tramitar llicències als seus socis.
  • La FEEC ofereix un ventall ampli de llicències i permet que cada usuari contracti la que s’ajusti més a les seves necessitats. Cada tipus de llicència té unes cobertures diferents en funció de les activitats que es practiquen, de l’àmbit geogràfic on es duen a terme les activitats i altres característiques.
  • Podeu contractar una llicència de la FEEC omplint el formulari que trobareu al peu d’aquesta pàgina. També podeu fer-ho al punt d’atenció al soci al nostre local, al carrer de Sant Llorenç, 10. Està obert cada dia de les 18:00 a les 21:00.

Aquestes són les diferents modalitats de llicència i les cobertures de cada assegurança:

IMPORTANT:

  • No s’admetran inscripcions a les activitats organitzades pel CET a persones que no estiguin assegurades. Ara bé, qui no disposi d’una de les llicències permanents, té l’opció de contractar una assegurança temporal (que té un cost diari de 2 € per a activitats de senderisme, natura o similars o bé de 4.50 € per a les activitats més tècniques). Aquesta assegurança temporal també la tramitarà el Centre Excursionista de Terrassa.
  • L’assegurança no serà efectiva fins al cinquè dia hàbil després de la tramitació i pagament.
  • Només les persones associades a una entitat adherida a la FEEC tenen dret a la llicència federativa i a l’assegurança que hi va associada.
  • El Centre Excursionista de Terrassa només pot fer llicències als seus socis. En cas que no en sigueu, la targeta federativa no es podrà tramitar.

 

Formulari de sol·licitud